Uutiset

Yleinen

BT-Agro Oy Ab laajentaa Ylivieskaan

Pohjois-Pohjanmaa on vahvaa nurmiviljelyn aluetta. Vaasan Mustasaressa pääkonttoriaan pitävä BT-Agro Oy Ab:n yksi vahva tukijalka onkin juuri nurmiviljelyn koneet ja laitteet, joten on luonnollista että laajeneminen tapahtui juuri Ylivieskaan. Paikkakunta kun tunnetaan perinteisen vahvana maatalouskaupan keskuksena. Uuden toimipisteen avajaisia vietetään 19.-21.10 osoitteessa Tehdastie 2.

Nyt avattavan myyntipisteen jälkeen BT-Agro toimii kolmessa paikassa. Edellä mainittujen lisäksi Yrjö Tenkanen Oy:n kanssa yhteistyössä myös Salossa. Näinä organisaatioiden supistamisien aikoina, on piristävää havaita, että laajenemisintoakin on olemassa.

“Meillä on tällä alueella jo perinteinen asiakaskunta, jonka kanssa on olemassa pitkät asiakassuhteet. Nurmiviljelyn lisäksi täällä on paljon luomuviljelyä ja tietenkin myös maanmuokkauksen laitteille on kysyntää. Nuo kolme sektoria ovat meidänkin vahvoja alueitamme. Avaamme nyt tänne Ylivieskaan, sillä haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin olemalla lähellä”, aloittaa BT-Agron markkinointijohtaja Boris Lindgård.

Boris Lindgård (vas.) ja Hannu Keskinen heiluttavat BT-Agron lippua nyt myös Ylivieskassa. Viikkoa ennen avajaisia komea kyltti odotti vielä kiinnitystään Savontien varteen.

Ylivieskan myyntiä palaa BT-Agroon pienen tauon jälkeen hoitamaan tuttu mies, Hannu Keskinen. Alkuvaiheessa Ylivieskan konttorin ovet tulevat olemaan avoinna keskiviikosta-perjantaihin.

“Aika näyttää, onko tarvetta laajentaa konttorin aukioloa viideksi päiväksi viikossa. Täällä isolla pihalla tulemme pitämään laajaa valikoimaa myynnissä olevista koneistamme, joten tänne kannattaa poiketa näkemään aitoa rautaa”, toteavat miehet viikkoa ennen avajaisia.

Forigo-nurmijyrsin

Avajaispäivinä ovet ovat avoinna kello 10.00-17.00 välisenä aikana. Avajaisissa esillä tulee oleman paljon koneita nurmenviljelyyn ja maanmuokkaukseen. Uutuuksia ovat muun muassa Forigo-nurmijyrsin sekä Köckerling Rebell -lautasmuokkain.

BT-Agron edustamien tuotteiden lisäksi avajaisissa voi tutustua muun muassa Valtran traktoreihin sekä Nordkalkin tuotteisiin ja viljavuustutkimuksia tekevän Hortilab Oy Ab:n palveluihin. Myös Vilomix Finland Oy monipuolisine tuotteineen on mukana. Konetarjouksia, yllätysvieraita ja pientä purtavaakin on tarjolla.

Köckerling Rebell -lautasmuokkain.

Lue seuraavaksi