Uutiset

Yleinen

BLIZZARD:lta uutuuksia lumiauramarkkinoille

– Markkinoilta ei löydy vastaavia tuotteita, joilla voidaan kuten teleskoopilla laajentaa aurausleveyttä ja samaan aikaan lisätä lumenkantokykyä kääntämällä siivekkeet eteenpäin sanoo Frank Mäenpää, myyntipäällikkö Oy HillTip Ab:llä. Oy HillTip Ab vastaa Blizzard -tuotteiden jakelusta Euroopassa.

Poikkeuksellinen tekniikka

Blizzard Power Plow ja Blizzard Speedwing -siipiaurat soveltuvat kiinnitettäväksi traktorin etukuormaajiin ja ominaisuuksiensa vuoksi ne kiinnostavat etenkin urakoitsijoita.

Blizzardin tekniikka on patentoitu ja tulevaisuudessa etenkin urakoitsijat kiinnittävät siipikonseptiin entistä enemmän huomiota. Kun siipi toimii, saadaan hoitoalue vähemmillä kulkemisilla puhtaaksi ja aikaa säästyy.

Auran kärjissä olevat siivet estävät lumen karkaamista. Kun ajetaan suoraan eteenpäin, molemmat Speedwing -auran siivekkeet ovat kääntyneinä eteenpäin ja kauha-asento on automaattisena oletuksena, jotta lumentyöntö- ja kasauskapasiteetti olisi mahdollisimman suuri. Jos käytössä on vinoauraus, urasiiveke taittuu taakse auran mukaisesti ja ensinnä kulkeva siiveke säilyttää eteenpäin olevan asentonsa suuremman lumimäärän kahmaisemiseksi, lumen leviämisen vähentämiseksi.

Lue seuraavaksi