Uutiset

Yleinen

Avantin uusi ohjaamo

 Avant-monitoimikuormaajien vahvuus on aina ollut niiden monipuolisuus. Asiakas voi rakentaa optioiden avulla käyttötarkoituksiinsa sopivan koneen ja valita yli sadasta työlaitteesta kuhunkin työhön tarvitsemansa laitteen.

Ohjaamovaihtoehtoja on neljä. Katolla varustetun turvakaaren lisäksi on tarjolla varustellummat L-, LX- ja DLX-ohjaamot.

Uudistuneessa DLX-ohjaamossa suunnittelun lähtökohtana on ollut kuljettajan työ­olosuhteiden parantaminen ja hyvä ergonomia.

DLX-ohjaamo on suunniteltu ympärivuotiseen ammattikäyttöön vaativissa olosuhteissa. Ohjaamon leveyttä on lisätty, mikä antaa ohjaamoon mukavasti lisätilaa ja osaltaan parantaa kuljettajan työolosuhteita.

Ohjaamon laajentaminen on tehty siten, että se ei vaikuta koneen maksimileveyteen. Ison ikkunapinta-alan ansiosta näkyvyys ohjaamosta on hyvä. Kaarevat ikkunat myös vähentävät ohjaamon melutasoa.

Lisävarusteina DLX-ohjaamoon saa nyt monen kuljettajan toiveena olleen ilmastoinnin sekä ilmajousitetun istuimen.

Vaikka turvallisuus, tehokkuus, monipuolisuus ja hyvät työskentelyolosuhteet ovat Avantin tärkeitä ominaisuuksia, olemme halunneet kiinnittää huomiota myös koneen ja uuden ohjaamon ulkonäköön. Se edustaa nykyaikaista työkonedesigneä parhaimmillaan, toteaa Avant Tecnon varatoimitusjohtaja Jani Käkelä.   

www.avanttecno.com

 

 

 

Lue seuraavaksi