Uutiset

Yleinen

ALLU FinnMETKO 2008 -messuilla

ALLU:n osastolla kattavat työnäytökset

Demonäytöksessä ALLU:n omalla osastolla esitellään ALLU seulamurskaimen, ALLU putkikouran, ALLU tärylevyn ja pikakiinnikejärjestelmän mahdollistamaa saumatonta yhteistyötä. Työnäytöksessä jylläävät ALLU SC seuloen ja heavy-sarjan ALLU SCH murskaten materiaalia. Lisäksi esillä on laaja valikoima eri peruskoneluokkiin sopivia ALLU VP tärylevyjä ja ALLU seulamurskaimia.

ALLU on edustettuna myös osastolla 930, jossa työnäytöksessä jyllää ALLU SCH seulamurskain kuorta käsitellen.

Ideachip Machine esittelee yhden maailman suurimmista puumurskaimista

Ideachip Machine Oy on mukana Metkossa omalla työnäytöksellään. Yksi maailman suurimmista mobiili­hakkureita valmistavista yrityksistä, saksalainen Jenz, esittelee suosituimman hakkurimallinsa HEM 561 DQ:n. Haketusyksikkö tekee silppua oksasta ja risusta. Materiaalia Jenzin kitaan on syöttämässä Loglift 105 – nos­turi ja alusta-auton virkaa toimittaa Mercedes Benz 6×6 alusta-auto. Puumurskaimista esittelyssä osastolla on amerikkalaisen Petersonin murskainmalleista suurin: Peterson 6700B. 12 sylinterisellä CAT C27 moottorin 1.050 hevosvoimalla, massiivisella 43 tonnin painolla, ja ammottavalla kita-aukollaan se edustaa yhtä maail­man suurimmista pyörien päällä kulkevista puumurskaimista.

Myös Suomessa suuren suosion saavuttaneet Keestrackin soraseulat ovat näyttävästi esillä näilläkin messuilla. Kullankeltaisista soraseuloista nähdään Metkossa ensiesittelyssä 3-tasoinen Keestrack Explorer 1500. Use­ampaa lajiketta seulovista keskikokoisista, tela-alustaisista seuloista riittää kysyntää, ja Metkossa esittelyssä olevasta mallista povataankin lähivuosien suosituinta Keestrack-mallia Suomen markkinoille. Karkeanmaan soraseula Keestrack Novum on myös osastolla esillä.

Sinustako Metkon nopein?

Legendaarinen teräpalanvaihtokilpailu käydään tänäkin vuonna Metkossa, ALLU:n osastolla. Nopein teräpalojen vaihtaja voittaa 200 euron polttoainelahjakortin ja kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan Hitachin piikkausvasara (arvo 990€) sisältäen vakiopiikkausterän, kuljetuslaatikon sekä ALLU teränirrotustyökalun.

Lisätietoja: Ilpo Ellonen / ALLU Finland Oy / 0400 496 672

Jukka Humalainen / Ideachip Machine Oy / 0400 715 949

Lue seuraavaksi