Uutiset

Yleinen

ALD Automotive laajentaa pääkaupunkiseudulla

Huoltoleasingalan asiantuntijayritys ALD Automotive laajentaa myymäläketjuaan pääkaupunkiseudulla avaamalla uuden liikkeen tulevana lauantaina Vantaan Kaivokselassa. Jo aiemmin yhtiöllä oli vaihtoautoliikkeet Vantaan Koivuhaassa ja Tampereella. Laajennuksen myötä ALD Automotive kaksinkertaistaa vaihtoautojensa myynnin pääkaupunkiseudulla. Uuden liikkeen avajaiset huipentuvat lauantaina kahden vaihtoauton huutokauppaan, jota vetävät Duudsoneista tutut Jukka Hildén ja Hannu-Pekka ”HP” Parviainen.                 

ALD Automotiven hallinnoitava autokanta on yhteensä 26 000 kappaletta, joka kattaa sekä paketti- että henkilöautot. Palautuvat leasing-autot myydään Vantaan ja Tampereen ALD vaihtoautot -liikkeiden kautta sekä kuluttajille että autoliikkeille. ALD Automotive myy vuosittain lähes 7 500 vaihtoautoa.

”Tämän viikon lauantaina avattava Vantaan Kaivokselan vaihtoautomyymälä lisää jalansijaamme ja näkyvyyttämme pääkaupunkiseudulla. Nyt meillä on kaksi ALD vaihtoautot -brändillä toimivaa liikettä alueella, jossa on suurin osa yhteistyökumppaneistamme ja maamme autonostajista. Haluamme olla entistä lähempänä asiakkaitamme ja vahvoja kumppaneitamme”, sanoo ALD Automotiven vaihtoautomyyntijohtaja Tommi Tuominiemi.

”Vaihtoautomarkkinat ovat juuri nyt mielenkiintoisessa vaiheessa, koska laadukkaiden vaihtoautojen kysyntä pysyy vahvana autokaupan alavireisestä markkinatilanteesta huolimatta. Asiakkaamme tulevat meille pitkän matkan päästä koko Suomesta ja hakevat hyvin varusteltuja, vähän ajettuja sekä käyttöiältään 2-4-vuotiaita henkilöautoja tai pakettiautoja”, Tuominiemi jatkaa.

”Vaihtoautojen tarjontamme on entistä laajempi, mikä johtuu Easy Km:n siirtymisestä ALD Automotiven omistukseen. Vaihtoautovalikoimassamme on nyt laadukkaiden henkilöautojen lisäksi myös laadukkaita hyötyajoneuvoja. Pääkaupunkiseudulla myytävien vaihtoautojemme myynti tulee uuden liikkeen myötä tuplautumaan”, sanoo ALD Automotiven toimitusjohtaja Pekka Kivinen.

ALD Automotive juhlistaa Vantaan Kaivokselan uuden liikkeen avajaisia lauantaina 10.1.2015 järjestämällä kahden vaihtoauton huutokaupan, jota vetävät Duudsoneista tutut Jukka Hildén ja Hannu-Pekka ”HP” Parviainen. ALD Automotive luovuttaa 20 prosenttia huutokaupattavien autojen myyntihinnasta hyväntekeväisyyteen, Lastenklinikan kummeille.