Uutiset

Yleinen

Agritekin New Holland –syyskiertueella

Agritekin vahvuus ovat itsenäiset jälleenmyyjät, jotka ovat asiakkaiden palveluksessa. Konemyyjien panos tapahtumissa on merkittävä ja konemyyjät ovat auliisti myös esittelemässä kalustoa ja vastaamassa kysymyksiin.

Puintikauden avaimet

Aluemyyntipäällikkö Marko Mustonen kertoi, että puimurin valinnan ratkaisee kokonaisuus ja New Hollandissa kokonaisuus on kohdallaan. New Holland -puimuri on edistyksellinen ja teknisesti vahva laite, Marko muistuttaa.

Agritekin yrittäjävetoinen, tehokas organisaatio on myös vahvuus, jossa yrittäjillä on paljon tahtoa tehdä asioita oikein. Asiakkaiden menestyminen ja tyytyväisyys ovat kunniakysymyksiä, eikä puhelimia pidetä kiinni sesongin aikana, kertoo Marko.

Puintikauden lyhyys on haaste kaikille yrittäjille, ja palvelulla on entistä isompi painoarvo ja kukin pyrkii palvelemaan asiakkaitaan mahdollisimman hyvin. ”Meillä on kuitenkin laaja sopimushuoltoverkosto puimureissa ja tällä on myös suuri vaikutus, jotta kalusto saadaan pysymään liikkeellä”. Marko muistuttaa.
– ”Maahantuojalla on iso oma varaosavarasto ja nyt kun muutamme uusiin tiloihin Espooseen, pystymme pitämään vielä isompaa varastoa. Jälleenmyyjillä varaosavarastot ovat myös kohtuulliset”, Marko lupaa. Esimerkiksi tyhjennystorvia on ollut varastossa kauden alussa joka malliin, ja niitä on myös vaurioituneiden tilalle toimitettu.

Lue seuraavaksi