Uutiset

Yleinen

Agritekille vähittäismyynti Pirkkalaan

Ensimmäinen SGN Agricenter avaa ovensa torstaina 3. lokakuuta Pirkkalaan. Kyseessä on Agritek Oy:n oma vähittäismyyntipiste, jossa konemyynnin lisäksi tarjotaan varaosa- ja huoltopalveluita sekä pienkoneita. Kattavan, 35 myymälää käsittävän yksityisen jälleenmyyjäverkoston kautta toimiva Agritek Oy on Suomen toiseksi suurin traktorimyyjä.

Agricenterillä on tarjolla maatalouskoneita ammattikäyttöön sekä pienkoneita vaativalle kuluttajalle metsän, pihan ja puutarhanhoitoon. Case IH ja New Holland -traktoreiden, -puimureiden ja -paalainten lisäksi myynissä ovat kaikki Agritekin edustamat työkoneet – esimerkiksi Kvernelandin auroja, heinä- ja rehukoneita sekä Trima-etukuormaimia.

Konemyynnin lisäksi panostetaan vahvasti varaosapalveluun ja huoltoon, jota varten liikkeen tiloissa on hyvin varustettu huoltokorjaamo. Pienkonevalikoimaan kuuluvat tällä hetkellä moottori- ja raivaussahat, ruohonleikkurit ja lehtipuhaltimet tuotemerkeiltä Echo ja Cub Cadet.

Uudet reilun kokoiset toimitilat sijaitsevat Pirkkalassa osoitteessa Turkkirata 30 A, 33960 Pirkkala. Pirkkalan alue on kehittynyt vahvaksi konekaupan keskukseksi, ja liikenteellisesti uusi toimipiste sijaitsee mainiosti aivan kehätien varressa.

Tuotteet, varaosat ja huoltopalvelut yhden katon alta

”Haluamme maahantuojana tarjota asiakkaillemme laadukkaan toimipisteen, josta asiakas saa yhdestä osoitteesta Agritek Oy:n ja parhaat tuotteet, varaosat ja huoltopalvelut”, kertoo Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.

”Uutta on myös se, että kauttamme saa sisaryhtiömme S.G. Niemisen pienkoneita”, Niemi jatkaa.

Agricenterin asiakaskunta koostuu ammattiviljelijöistä, urakoitsijoista, kiinteistöhuoltoyrittäjistä ja metsänomistajista, mutta myös kiinteistön omistajista ja puutarha-alan harrastajista, jotka haluavat panostaa ammattitason laitteisiin. ”Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa auttaa niin ammattiviljelijää kuin kotipuutarhuriakin oikeiden koneiden ja välineiden valinnassa”, lupaa SGN Agricenterin liiketoiminnanjohtaja Anssi Vainiola.

Lue seuraavaksi