Uutiset

Yleinen

Agritechnica Hannoverissa 2017_5

Mäki-Reini Oy oli pumppuineen messuilla omalla osastollaan. Hydraulikäyttöisillä läpäisevillä pumpuilla on tarvetta maataloudessa ja teollisuudessa. Uppopumpuissa on viisi eri kokoista runkoa ja tällä hetkellä kahdeksan eri mallista pumppua.

Heizomatin patentoitu uutuus oli ketjukuljetin ruuvin sijaan. Ketjulla haketta kuljetettaessa tarvitaan vain puolet siitä energiamäärästä mitä ruuvilla ja ketju on tukkeutumaton. Ruuvi toimii lyhyellä matkalla hyvin, mutta pitkillä siirroilla ketju on taloudellisempi. Ketjua voidaan jatkaa 20 metriin ilman isompaa moottoria. Ketjun luvataan myös olevan kestävämpi kuin ruuvin. Heizomatia myy Finnmammut.

Claas ja Liebherr ovat sopineet yhteistyöstä. Yhteistyö koskee pyöräkuormaajien ja kurottajien markkinointia eli Liebherrin tuotteita tullaan näkemään myös Claasin vihreitä tulevaisuudessa, kun Claasin myyntiverkosto tarjoaa niitä asiakkailleen agripuolella. Myynti alkoi heti uutisen julkaisemisen jälkeen.

Claas on siirtymässä puimureiden kolakuljettimissa ketjuista hihnoihin. Hihnat ovat todettu kestäviksi ja hiljaisiksi. Alkuun muutos koskee Lexioneja.Claasit myy Konekesko

Lue seuraavaksi