Uutiset

Yleinen

Agritechnica Hannoverissa 2017_3

Avant Tecnolle Saksa on ollut aina tärkeä markkina. Viherpuolella Avant on merkittävä tekijä, kun ominaisuudet ovat toimivat asiakkaille. R-mallit helpottavat keskustelua asiakkaiden kanssa, jotka ovat tottuneet istumaan takarungolla ja uudet sähköllä toimivat mallit ovat kiinnostaneet niin käyttäjiä, jotka ajavat sisällä rakennuksissa tai tekevät töitä taajamissa. Koneen äänettömyys etenkin yöllä on positiivista.

Elho on saanut kohtalaisen jalansijan kivimarkkinassa muutamassa vuodessa. Hydrauliikka ei ole huono voiman välityksessä kivikoneessakaan, etenkin kun hydrauliikalla voidaan hoitaa työsyvyyden säätöä ja kevennyksiä kuljettajan edes huomaamatta reagointia. Tuottoa laite vaatii 85 litraa minuutissa.

Asiakkailta on tullut hyvää palautetta kätevyydestä, miten kuluvia osia voidaan seurata. Kun merkkiä lähestytään, pitäisi uutta kulutuspalaa hitsata hankojen kärkiin. Etummainen on uusi, keskimmäinen odottaa kulutuspalaa ja taaimmaiseen kulutuspala on jo hitsattu.

Kronella oli uusi ajoniittokone, Big M 450 CV. Kurvien kontrolli eli Curve Control esiteltiin asennettuna Big M:n etukoneeseen.

hjauksen nostovarsien väliin asennettu asentosylinteri saa ohjauslaitteista olkatapissa olevasta anturista. Ei erityisen monimutkainen mutta kätevä idea, johon kuljettajan ei tarvitse puuttua. www.krone.de, www.hankkija.fiKronen osastolla oli uutuutena hydraulisesti nouseva ohjaamo ajosilppureihin, joita on käytetty esimerkiksi hakkureissa jo aiemmin. Kun ohjaamoa saadaan ylös, näkee kuljettaja laajemmalle eikä vain maissitähkiä.

Lue seuraavaksi