Uutiset

Yleinen

AGCO Suomi vahvistaa ja kehittää tarjoamaansa maataloustuotteissa

Traktoreistaan tunnettu Fendt tarjoaa nyt myös nurmirehunkorjuun sekä viljankorjuun maatalouskoneet. Fendtin laajennetun tuoteportfolion myötä AGCO Suomi investoi verkoston kehittämiseen ja tuo Fendt full-line tuotetarjonnan ja osaamispalvelut tulevaisuudessa kattavasti esille viidellä eri paikkakunnalla.

AGCO Suomi on toiminut FENDT traktoreiden jälleenmyyjänä Suomessa vuodesta 2006 lähtien ja tuotetarjoaman laajentaminen sopii hyvin AGCO Suomen tulevaisuuden strategiaan. Fendt traktorit ovat edelleen esillä kaikissa AGCO Suomen toimipisteissä.

Fendt myynnin tuki tulee olemaan vahva ja asiakas saa asiantuntevaa palvelua koko tuotevalikoimasta. Uudistuksen myötä yritys rekrytoi uusia myynnin ja asiakaspalvelun henkilöitä, tarjoten entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua laajenevalle asiakaskunnalle.

Vuoden 2019 aikana Fendtin tuotevalikoima tulee kattamaan traktoreiden lisäksi: niittokoneet, karhottimet, pöyhimet, noukinvaunut, paalaimet ja puimurit.

Fendtin uudet tuoteryhmät ensiesitellään Helsingin konemessuilla 15.-17. 11.

Fendtin full-line strategia on pitkään valmisteltu toimenpide, jolle on asetettu kunnianhimoiset tavoitteet. Fendt on Suomessa ja erityisesti Euroopassa tunnustettu ja arvostettu brändi, joka on kasvattanut jatkuvasti kysyntää Suomessa. Tavoite on palvella Suomalaisia maaviljelijöitä myös nurmipuolen ja viljapuolen tuotesektoreissa sekä luoda kokonaisvaltaisempia asiakassuhteita AGCO Suomi Oy:n asiakkaille. 

Lue seuraavaksi