Uutiset

Yleinen

AGCO palkitsi Hannu Niskasen ja Pertti Laaksosen Valtralta

Hoitamattomia pellonpientareita on paljon. Samalla kun hoidetaan pellonpientareet, saadaan Farmikolla hoidettua myös poistettavien puiden karsinta, katkonta ja kuormaus.

Palkitut työskentelevät yhtiön eri toiminnoissa kuten tuotannossa, tuotekehityksessä, myynnissä ja markkinoinnissa, hankinnassa, huoltopalveluissa ja tuotehallinnassa. Palkinnot jaettiin pääjohtaja Martin Richenhagenin isännöimillä illallisilla Yhdysvaltojen Duluthissa huhtikuun 24. päivänä.

Hannu Niskanen työskentelee brand managerina Valtran tuotehallinnassa Suolahdessa. Niskanen opiskeli diplomi-insinööriksi Oulussa ja teki diplomityönsä kuusipyöräisistä traktoreista. Niskanen tuli Valtran palvelukseen 1972 ja on sen jälkeen työskennellyt useissa eri tehtävissä tuotekehityksessä, markkinoinnissa, viestinnässä ja liiketoiminnan kehittämisessä. Hän on myös työskennellyt Valtran tehtailla Brasiliassa ja Tansaniassa. Vanhan maatalouskonekirjallisuuden intohimoisena keräilijänä Niskanen on kirjoittanut useita kirjoja maatalouskoneteollisuudesta. Hänen tuorein kirjansa Proud history of AGCO on AGCO-yhtiön historia ja tärkeä peruste Pääjohtajan palkinnon myöntämiselle.

Pertti Laaksonen johtaa Valtran myyntitoimintoja Suomessa. Hän tukee ja kehittää jatkuvasti myyntiorganisaatiotaan. Viime syksynä alkaneen taantuman aikana hän on johtanut myyntiorganisaatiotaan siten, että Valtran markkinaosuus on nostettu 50 prosenttiin. Laaksonen tuntee hyvin suomalaisen maatalouden. Hän pitää yhteyttä kaikkiin alan toimijoihin ja on onnistunut yhdistämään kotimaisuuden ja Valtran erityiseksi Valtran hengeksi.

Lue seuraavaksi