Uutiset

Kuljetuskalusto

ZF:n ja Atoyn yhteistyö täyttää 60 vuotta

ZF-Center

Atoylla on ollut saksalaisen ZF-merkin edustus Suomessa 60 vuotta – huikean pitkä aika suomalaisessa yritysmaailmassa!

Saksalaisen ajoneuvojen voimansiirron komponentteja valmistavan ZF-yhtiön Suomen edustus on ollut Atoylla vuodesta 1961, eli tänä vuonna juhlitaan tämän yritysyhteistyön 60. juhlavuotta. Atoy tuo maahan ja korjaa ZF-komponentteja ja myy ZF:n varaosia. Lisäksi ZF-ensiasennusmyynti teollisuudelle on Atoyn ja ZF:n yhteistyön piirissä.

”60 vuoden yhteistyö on huikean pitkä, etenkin suomalaisessa yritysmaailmassa. Tätä saavutusta kelpaa juhlistaa”, operatiivinen johtaja Matti Vähätalo Atoylta sanoo.

ZF:n virallinen Suomen Service Partner -korjaamo sijaitsee Kuopiossa

Atoy Groupiin kuuluva ZF Center on kokoluokassaan ainoa raskaan kaluston voimansiirtoon erikoistunut korjaamo Suomessa. Lisäksi ZF Center on Suomen ainoa virallinen ZF Service Partner, ja se on toiminut Kuopion Kelloniemessä jo 16 vuoden ajan.

”Vaihteistojen korjaaminen on erittäin vaativaa työtä, ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat merkki siitä, että olemme työssämme onnistuneet”, ZF Centerin korjaamopäällikkö Ville Nykänen Atoy Power oy:stä kertoo.

ZF Centerin lisäksi Atoylla on Espoossa ZF:n ensiasennus- ja merivaihteistomyyntiyksikkö.

ZF yli 100 vuotta vanha ajoneuvojen komponentteja valmistava yritys

ZF Friedrichshafen Ag on vuonna 1915 perustettu saksalainen yhtiö, joka on laajentunut isoksi ja kansainväliseksi ajoneuvojen komponenttien valmistajaksi. ZF valmistaa vaihteistoja henkilöautoihin, kuorma- ja linja-autoihin sekä työkoneisiin ja erikoisajoneuvoihin. Yhtiö tekee myös muun muassa akselistoja. ZF-tuoteperheen muita brändejä ovat muun muassa Lemförder, BOGE, SACHS, TRW ja WABCO.


Lue seuraavaksi