Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvo Finland on tehnyt esisopimuksen Kaivokselan tontin myynnistä

Volvo-merkki

Volvo Finland Ab on tehnyt esisopimuksen Vantaan Silvolan teollisuuskiinteistöalueella sijaitsevan tontin myynnistä. Vantaan kaupungin Silvolan teollisuusalueen uudessa yleiskaavassa tavoitteena on mahdollistaa muun muassa lisää asuinrakentamista alueelle.

Tontti sijaitsee aivan Helsingin ja Vantaan rajalla. Sitä vastapäätä Hämeenlinnan väylän toisella puolella on Vantaan Kaivoksela palveluineen. Helsingin kehittyvä ja kasvava Kuninkaantammi sijaitsee aivan tontin vieressä Silvolan eteläpuolella.

Volvon kuorma-autotoiminnot toimivat Kaivokselan tontilla 70-luvun alusta vuoteen 2017, jolloin ne siirrettiin uusiin tiloihin Viinikkalaan osoitteeseen Osumakuja 4. Ostajien tavoitteena on rakentaa alueelle useiden asuinkortteleiden laaja kokonaisuus vapaarahoitteista omistus- ja vuokra-asuntotuotantoa sekä ARA:n tukemaa asuntotuotantoa. Asuntotuotannon määrä tarkentuu, kun alueen tarkempi kehitystyö uuden yleiskaavan lainvoimaistumisen jälkeen on mahdollista aikanaan aloittaa.

Volvo Finland Ab:n toimitusjohtaja Magnus Björklund on tyytyväinen esisopimukseen.

”Tontti on osa Silvolan alueen kehittymistä asuinalueeksi ja hankkeeseen on saatu mukaan yhtiöt, joilla on todellinen halu kehittää alueesta viihtyisä ja toimiva asuinalue”, Magnus Björklund kertoo.Lue seuraavaksi