Uutiset

Kuljetuskalusto

Suvanto Trucks takaisin Vantaalle

Vuonna 2006 perustettu Suvanto Trucks Oy on merkittävä kuorma-autojen myynnin sekä päällirakenteiden ja muiden raskaan kaluston lisälaitteiden asiantuntija. Suvanto toimii uusien DAF– ja Sisu-kuorma-autojen jälleenmyyjänä ja lisäksi yrityksellä on aina tarjolla maamme mittakaavassa erittäin kattava valikoima hyväkuntoisia käytettyjä ajoneuvoja. Hallitun kasvun kautta Suvanto Trucks tekee nyt paluun pääkaupunkiseudulle, kun Kehä III:n ja kolmostien tuntumaan avattiin Tomi Yrjänäisen vetämä vaihtoautopiste.

Suvanto Trucksin odotettu paluu pääkaupunkiseudulle tapahtui tämän vuoden alussa Vantaan Tuupakantielle, jossa vapautuivat raskaan kaluston kauppaan loistavasti soveltuvat toimitilat. Uudessa toimipisteessä Suvanto Trucksilla on myynti- ja hallitilojen lisäksi yli tuhat neliötä tilaa pihalla, mikä takaa suurenkin valikoiman näytteille tuonnin. Sijainti Suomen logistisen toiminnan keskustassa tuo Suvannon valikoiman esille todella isolle asiakasryhmälle ja pihan laajuuden ansiosta tutustumista ei tarvitse aristella edes isoimmilla ajoneuvoyhdistelmillä liikuttaessa.

Monipuolinen valikoima

Tomi Yrjänäinen on pitkän linjan automyyjä, jonka kokemus niin kuljettajana kuin mekaanikkona takaa perinpohjaisen alan tuntemuksen. Aivan täysin ei automaailma ole miestä vienyt, sillä kolmilapsisen perheen isän tehtävien lisäksi Tomi ehtii vielä ajoittain bilebändin rumpukapuloiden kimppuun.

Suvanto Trucks aloittaa toimintansa Tuupakantiellä turhia ihmettelemättä, ja vaikka virallisempi avajaistapahtuma on vasta kesäkuun Stadin Mörinöiden aikana, on liiketoiminta Vantaalla jo täydessä vauhdissa.

”Loistava sijainti Kehä III:n varrella on ohjannut asiakasvirrat nopeasti uuteen osoitteeseen ja jo nyt toimipisteeseen on käynyt tutustumassa runsaasti alan ammattilaisia. Kauppa on lähtenyt lupaavasti käyntiin ja olemme myös onnistuneet kasvattamaan vaihtoautovalikoimaamme. Uuden auton kauppaa emme Vantaalla käy, mutta perävaunut, vaihtolavat, lavatarvikkeet, nostovälineet sekä AJK-koukkulaitteet täydentävät valikoimaamme kysynnän mukaan”, kertoo Vantaan myynnistä vastaava Tomi Yrjänäinen.

”Luonnollisesti toiminnan painopiste Vantaalla on käytettyjen ajoneuvojen kaupassa, mutta tilojemme koko mahdollistaa myös muut palvelut ja meillä on jo suunnitteilla esimerkiksi varaosavaraston rakentaminen. Tuupakantien hyvä sijainti mahdollistaa myös muiden palveluiden tehokkaan suorittamisen, ja pystymme hoitamaan esimerkiksi korjaus-, rengas- sekä pesupalveluita hyvien yhteistyökumppaniemme kautta, mikä tuo asiakkaillemme vaivattomuutta ja kustannustehokkuutta kiireisessä maailmassa”, Yrjänäinen lisää.

Alan tarpeet tiedossa

Yrjänäisen ja Suvanto Trucksin muun henkilökunnan asiantuntemuksen ansiosta yritys tietää tarkoin minkä tyyppiselle kalustolle on kysyntää eri paikkakunnilla.

Suvanto Trucksin uusi Vantaan toimipiste avattiin vuoden alussa, ja jo nyt Tuupakantiellä on tarjolla kattava valikoima monen kokoista ja merkkistä ajoneuvoa hyvin monipuolisilla varustevaihtoehdoilla. Yritys myös ostaa jatkuvasti ajoneuvoja, joten omasta tarpeettomasta kalustosta kannattaa pyytää Suvanto Truckin ammattilaisilta tarjous.

”Pääkaupunkiseudulla eniten kysyntää on hyväkuntoisille jakeluautoille, ja olemmekin onnistuneet hankkimaan niitä valikoimaamme niin koti- kuin ulkomaiden markkinoilta. Meillä on erinomaiset suhteet useisiin ulkomaisiin luotettaviin toimijoihin, joiden kautta saamme maahan olosuhteisiimme loistavasti soveltuvia yksilöitä. Jakeluautojen lisäksi meillä on tällä hetkellä hyvä valikoima esimerkiksi vaihtolava- sekä nosturiautoja, ja luonnollisesti ajoneuvomme siirtyvät tarvittaessa jouhevasti eri toimipisteidemme välillä”, korostaa Yrjänäinen.

Suvanto palvelee joustavasti

Suvanto Trucksin Vantaan toimipisteen Tomi Yrjänäisellä on kokemusta raskaasta kuljetusalasta kuljettajana, mekaanikkona sekä automyyjänä useiden eri merkkien parissa.

”Tämä on minulle eräänlainen kotiinpaluu, sillä toimin jo aikaisemmin kahden vuoden ajan Suvanto Trucksin myynnissä, ja täytyy sanoa, että tuttuun taloon on erittäin mukava palata. Noin 25 henkilöä työllistävä Suvanto Trucks on kooltaan riittävään suuri takaamaan hyvän valikoiman ja laajat lisätoiminnot, mutta samalla saadaan varmistettua asiakkaan henkilökohtainen palvelu ja erittäin pieni byrokratian määrä.” ”Tämän vuoden tavoitteena Vantaalla on lisätä tunnettavuutta ja kasvattaa valikoimaa asiakaspalaute tarkoin huomioiden myös merkkitarjontaa kasvattaen. Maailmanlaajuinen taloudellinen tilanne tuo luonnollisesti koko alalle haasteita, mutta hyvän kalustonhallinnan avulla tulemme varmasti pärjäämään sektorissamme mainiosti”, päättää Yrjänäinen.

Lue seuraavaksi