Uutiset

Kuljetuskalusto

SKAL ry:n toimitusjohtajaksi Anssi Kujala

Anssi Kujala

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n hallitus on valinnut kokouksessaan 29.4.2021 järjestön uudeksi toimitusjohtajakseen Anssi Kujalan (48). Kujala aloittaa tehtävässään 1.11.2021 pitkään toimitusjohtajana toimineen Iiro Lehtosen jäädessä eläkkeelle.

Tällä hetkellä Kujala toimii Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtajana ja on aiemmin toiminut useissa järjestöjohtamisen sekä yhteiskuntavaikuttamisen johtotehtävissä.

”Kujalalla on pitkä kokemus johtamistehtävistä eri järjestöissä ja hyvät verkostot, joita menestyksekäs edunvalvontaorganisaatio tarvitsee. Hänen johdollaan pääsemme saman tien jatkamaan järjestömme uudistamista kohti 2030-lukua”, kuvaa SKAL ry:n puheenjohtaja Jani Ylälehto toimitusjohtajan valintaa.

Kujalan suvussa on alan yrittäjyyttä neljässä sukupolvessa, ja hän on itsekin ollut kuljetusyrityksen osakas.

”Alkaneen vuosikymmenen aikana järjestön vaikuttamistyön merkitys tulee olemaan todella tärkeä. Pitkien etäisyyksien Suomi ei yksinkertaisesti toimi ilman kumipyöräliikennettä”, Anssi Kujala toteaa.

Kujalan mukaan liikenteen verotus ja toimintaedellytykset tulee pitää kilpailukykyisinä Suomen ilmastotavoitteista huolimatta.

”Samalla menestyvä edunvalvontajärjestö näkee jäsenyrittäjien palvelemisen avaintehtävänään”, Kujala sanoo.

Kujala aloittaa SKAL:n palveluksessa 1.9 ja ottaa toimitusjohtajan tehtävät vastaan 1.11. Hän toimii myös SKAL Kustannus Oy:n toimitusjohtajana.


Lue seuraavaksi