Uutiset

Kuljetuskalusto

Sisu Auto Oy vahvistaa myyntiorganisaatiotaan

Olli Karvonen Sisu

Olli Karvonen on nimitetty 1.8. alkaen Sisu Polar -kuorma-automyyjäksi päävastuualueenaan Lapin talousalue. Hän toimii lisäksi yhdessä Liisa Kaattarin kanssa alueellisesti Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueen Sisu-myyjänä. Karvosella on pitkä kokemus kuljetusalan liiketoiminnoista, sillä aiemmin hän on toiminut kuljetusyrittäjänä eri suoritealoilla Oulun talousalueella.

Nykyisessä haasteellisessa taloustilanteessa Karvonen uskoo Sisun pystyvän kasvattamaan markkinaosuuttaan erityisesti metsäteollisuuden kuljetuksissa.

”Uuden Sisu Timberin vahva alusta, kantavuus ja muut ominaisuudet on räätälöity pohjoisen vaativiin olosuhteisiin, missä ajomatkat niin metsäautoteillä kuin siirtotaipaleilla ovat pitkiä. Sisu Carrier puolestaan on mitoitukseltaan ihanteellinen myös suurimpien metsäkoneiden kuljetukseen”, Karvonen sanoo.

Muiden ajotehtävien osalta Karvonen luottaa kokonaan uudistuneen tehdasvarustellun Sisu Polar malliston kysynnän kasvuun erityisesti Lapin olosuhteissa, jossa pitkät talvet edellyttävät kalustolta poikkeuksellista toimintavarmuutta.

Puolen Suomen laajuisella myyntialueellaan Karvonen vastaa uusien Sisu Polar kuorma-autojen lisäksi vaihtokuorma-autojen myynnistä. Hänen toimipisteenä toimii Oulun Raskone sekä sivutoimipisteenä Rovaniemen Raskone.

Lue seuraavaksi