Uutiset

Kuljetuskalusto

Raskaan kaluston korjaamo ja varaosamyymälä Kemiin

Oululainen Pekant Oy ja torniolainen Osa-Ratas Oy ovat ostaneet Kemissä toimivan Ahava Oy:n liiketoiminnan ja liikekiinteistön. Ostajien puoliksi perustama yhteisyritys Pekant-Osaratas Oy aloittaa kiinteistössä raskaan kaluston korjaamo- ja varaosatoiminnan vuoden 2016 alussa.

Korjaamontie 2:ssa sijaitseva kiinteistö on aivan nelostien tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Noin 1,3 hehtaarin suuruisella tontilla on korjaamorakennus, jossa on noin 600-neliöiset korjaamotilat sekä 400 neliötä toimisto- ja sosiaalitilaa. Varaosamyymälä varastoineen tulee tontilla olevaan erilliseen noin 600-neliöiseen rakennukseen kevään aikana. Siihen saakka varaosamyynti toimii korjaamon tiloissa. Myös Palfinger-edustus siirtyy Pekant-Osaratas Oy:lle.

Uuden toimipaikan vetäjänä ja Pekant-Osaratas Oy:n toimitusjohtajana on Matti Porkola ja myyntipäällikkönä Arto Oikarainen. Varaosamyymälän avauduttua yritys työllistää 7–8 ihmistä. Asiakkaita palvellaan arkisin kello 6 – 22 ja lauantaisin kello 8 – 16. Pekant-Osaratas Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Juutinen lupaa, että tarvittaessa aukioloajat venyvät vieläkin pidemmiksi.

Pekant Oy ja Osa-Ratas Oy kuuluvat molemmat valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun. Pekantilla on korjaamo ja varasosamyymälä Oulussa ja Liedossa sekä korjaamo Jäälissä. Osa-Rattaalla on varaosamyymälä Torniossa.

Lue seuraavaksi