Uutiset

Kuljetuskalusto

Paetronicsista tulee Vehco

 

AddSecuren omistama Vehco ilmoitti tänään nimeävänsä uusimman hankintansa Paetronicsista Vehcoksi. Suomen johtava raskaan kaluston hallintajärjestelmien toimittaja Paetronics on ollut osa Vehcoa tammikuusta 2019 lähtien ja toimii jatkossa saman brändin alla. Yhdistämällä Paetronicsin toiminnot ja nimen Vehco nopeuttaa kasvuaan ja vahvistaa asemaansa Pohjoismaissa.

Asiakkaiden ja yhteistyökumppanien osalta nimenmuutos ei vaikuta tarjottujen tuotteiden tai palvelujen laatuun, mutta ne hyötyvät lisätuotteista, ohjelmistoista ja innovaatioista.

”Tarjoamme edelleen asiakkaillemme Suomessa ja kaikkialla Euroopassa parhaita ajoneuvo- ja kuljetusalan hallintapalveluita, kun asiakkaamme saavat kansainvälisen brändin monia etuja”, sanoo Paetronics Oy:n toimitusjohtaja Mika Kivelä.

”Kaksi kokenutta organisaatiota yhdistää nyt kaiken osaamisensa yhteiseen tuotemerkkiin, joka kertoo asiakkaille, että Vehco on johtava toimittaja kun on kyse FMS-järjestelmistä Euroopassa. Paetronicsilla on vakiintunut asema Suomen markkinoilla, ja meillä on vahva perusta Vehco-brändin rakentamiselle ja vahvistamiselle Pohjoismaissa ja muuallakin ”, kertoo Vehcon toimitusjohtaja Johan Frilund.

Tietoja Vehcosta
Vuonna 2001 perustettu Vehco on Euroopan johtava FMS-järjestelmien toimittaja ja osa AddSecurea. Ydinliiketoimintana on tarjota FMS-järjestelmiä raskaille ja kevyille hyötyajoneuvoille. Vehco palvelee yli 1 200 asiakasta ja sillä on toimistot Ruotsissa (HQ), Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Alankomaissa, Belgiassa, Ranskassa ja Espanjassa. Vehco markkinoi ja myy tuotteitaan myyntitiimnsä sekä kumppaneidensa kautta Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vehcolla on 150 työntekijää ja sen vuosittainen liikevaihto on 27 miljoonaa euroa.

Tietoja AddSecuresta
AddSecure on johtava eurooppalainen toimija turvallisessa kriittisessä viestinnässä. Yhtiöllä on yli 50 000 asiakasta ja yhteistyökumppania ympäri Eurooppaa turvallisilla viestintäratkaisuilla valvotuissa hälytyksissä ja kriittisessä tietoliikenteessä. Yhteensä AddSecure on toimittanut lähes 400 000 yhteyttä ja miljoona yksikköä.
AddSecure tarjoaa ratkaisuja seuraavissa segmenteissä; älykäs hälytys, älykäs pelastus, älykkäät verkot ja älykäs liikenne.
Ratkaisut, jotka auttavat pelastamaan ihmishenkiä, suojaamaan omaisuutta ja varmistamaan elintärkeitä yhteiskunnallisia toimintoja, ovat joustavia, helppoja asentaa ja auttaa lisäämään asiakkaiden kilpailukykyä.
1970-luvun alussa perustettu yritys työllistää yli 300 työntekijää. AddSecuren pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja sillä on alueellisia toimistoja ja jakelijoiden verkostoa ympäri Eurooppaa. AddSecuren omistaa vuonna 1989 perustettu amerikkalainen pääomasijoitusrahasto Abry Partners, jonka pääkonttori sijaitsee Bostonissa, Yhdysvalloissa.

Lue seuraavaksi