Uutiset

Kuljetuskalusto

Koivunen Oy lanseeraa MECA Truck -korjaamoketjun

Autoalan teknisen kaupan monialayritys Koivunen Oy tuo vuoden 2023 alusta Suomen markkinoille raskaan kaluston korjaamoketjukonseptin, MECA Truckin. Samalla Koivunen Oy lopettaa raskaan kaluston Top Truck -konseptin hallinnoinnin Suomessa. MECA Truck -korjaamoverkoston runko muodostuu Top Truck -ketjun pohjalle ja siihen kuuluu ensi vaiheessa noin 30 raskaan kaluston korjaamoa ympäri Suomen. MECA Truck -konsepti on suunnattu riippumattomille hyötyajoneuvo-, kuorma-auto- ja perävaunukorjaamoille. MECA Truck -ketjun toimintamalli perustuu itsenäisten raskaan kaluston korjaamoiden sekä Koivunen Oy:n väliseen yhteistyöhön.

Pohjoismaista yhteistyötä

MEKO Group on johtava autoalan jälkimarkkinointikonserni toimien Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Puolassa ja Baltian maissa. Yhteistyö ja konseptin kehittäminen tulevat entisestään tiivistymään MEKO:n hallinnoimaan MECA Truck -ketjuun Pohjoismaissa kuuluvien kesken. Lisäksi pohjoisilla teillämme liikkuva raskaan kaluston autokanta on hyvin yhteneväistä. MECA Truck on raskaan kaluston korjaamopalveluita tarjoava ketjukonsepti. Tällä hetkellä Pohjoismaissa toimii useita kymmeniä ketjukonseptiin kuuluvia korjaamoita. Suomessa MECA Truck -korjaamoita löytyy eteläisestä Suomesta aina Lappiin saakka.


Vahva konsepti itsenäisille hyötyajoneuvokorjaamoille sekä laadukasta ja asiantuntevaa palvelua asiakkaalle

Koivunen Oy tarjoaa MECA Truck -ketjun jäsenille laajan teknisen tuki- ja palveluverkoston. Kattava tuotevalikoima, keskitetyt hankinnat, sähköinen varaosaluettelo, yhteistyökumppanit, koulutukset ja markkinointitoimet tuovat korjaamolle lisää kilpailukykyä ja mahdollisuuden tehostaa toimintaansa edelleen. Ketju tarjoaa asiakkailleen laajan korjaamoverkoston, jossa tehdään monimerkkihuoltoja ja -korjauksia laadukkaasti, käyttämällä alkuperäisiä tai niitä vastaavia osia. Korjaamoilla on käytössään nykyaikaiset laitteet ja työkalut sekä riittävän korkea ammattitaito, joiden avulla se kykenee suorittamaan säännölliset huollot ja korjaukset kuorma-autoihin ja perävaunuihin. MECA Truck -ketju tuo asiakkailleen monipuolisen ja laadukkaan palvelu- ja tuotevalikoiman sekä kilpailukykyisen hinnoittelun. MECA Truck tarjoaa asiakkailleen 24/7-hinaus- ja tiepalvelun. Lähimmän MECA Truck -korjaamon löydät osoitteesta: www.meca.fi/truck.

Raskaan kaluston aluevarastot

Fixus Center Oulu mahdollistaa raskaan kaluston varaosatoimitukset Ouluun ja lähikuntiin jopa samalle päivälle. Myös Fixus Center Lahti ja Fixus Center Seinäjoki palvelevat raskaan kaluston asiakkaita monipuolisella tuotevalikoimalla. Koivunen Oy tulee tehostamaan raskaan kaluston tuotteiden alueellista jakelua edelleen.


Koivunen Oy

Koivunen on merkittävä autoalan teknisen kaupan monialayritys, jonka perinteet ulottuvat vuoteen 1927 asti. Olemme henkilöautojen sekä raskaan ajoneuvokaluston varaosien, lisävarusteiden, laitteiden, renkaiden ja vanteiden sekä työkalujen, koneiden ja kiinnitystarvikkeiden maahantuoja. Toimimme Suomen markkinoilla ja olemme osa Pohjois-Euroopan johtavaa autoalan jälkimarkkinakonserni MEKO:a. MEKO Groupin liikevaihto oli vuonna 2021 noin 1,3 miljardia euroa.


Lue seuraavaksi