Uutiset

Kuljetuskalusto

Kesän 2010 Power Truck Show'n ajankohta lyöty lukkoon

PTS Messut Oy:n Ari Nukalan, Rami Tynjälän, Juha Ristimaan ja Mikko Nukalan järjestämä Power Truck Show on saanut kiitosta laajasti tapahtumaan osallistuneilta, sillä tämän kaltaista tapahtumaa on Suomessa kaivattu.

Viime kesän Power Truck Show keräsi valtavan määrän messuosastoja, näyttelyrekkoja sekä ennätysyleisön, ja kesän 2010 tavoitteet asetetaan tietenkin astetta korkeammalle. Kesän 2010 Power Truck Show’ssa messuosastojen ja autonäyttelypuolen monipuolisuus tulee olemaan tärkeä tekijä. – Haluamme uudistaa ja kehittää Power Truck Show’ta vuosittain, jotta mielenkiinto tapahtumaa kohtaan säilyy näytteilleasettajien ja yleisön keskuudessa, Rami Tynjälä kertoo. – Autonäyttelyn tasosta ei tingitä vaan näyttelyyn pyritään saamaan uusia vetonauloja ympäri Eurooppaa, Juha Ristimaa kertoo ja jatkaa, että luonnollisesti kaikki kotimaiset uutuudet ovat paikalla Power Truck Show’ssa.

– Messuosastoilla haluamme nähdä useampia kuljetusalan koulutusten ja palvelujen tarjoajia, kertoo Mikko Nukala. Power Truck Shows’ssa heillä on hyvä tilaisuus esitellä koulutuspalveluitaan niin tulevaisuuden kyvyille kuin myös alan rautaisille ammattilaisille.

Koulutusten ja palvelujen tarjoajat ovat hyvin keskeisessä asemassa nyt, kun kuljetusalan ammattilaisten tulee esimerkiksi jatkuvasti ylläpitää ammattipätevyyttään. Kuljetus- ja autoalan ammattilaisten kannalta tärkeitä näytteilleasettajia ovat tietenkin automaahantuojat, laite- ja varustetoimittajat ja päällirakentajat. Kysyntää messupaikkoja kohtaan on jo ollut ja nyt on hyvä aika kysellä ennakkoon paikkavarauksia. – Ilmoita kiinnostuksesta mahdollisimman pian, jotta voimme järjestää messupaikkoja myös uusille osallistujille, toteaa Ari Nukala.

www.powertruckshow.fi

Lue seuraavaksi