Uutiset

Kuljetuskalusto

Juhlavuoden DAF-erikoismalli

DAF Trucks esittelee 90-vuotisjuhlavuoden erikoismallin uudesta XF-mallistaan. Erikoismallilla kunnioitetaan Hub van Doornen 90 vuotta sitten luomaa perustaa DAF:ille, joka on nykyään Euroopan menestyneimpiä kuorma-autonvalmistajia.

Juhlavuoden erikoismallissa on korkealuokkaisia ominaisuuksia, ainutlaatuiset teippaukset ja hienostuneita ulkoisia designosia. Tämän erityisen kuorma-auton ainutlaatuisuutta korostavat myös luokkansa johtava Super Space Cab -ohjaamo sekä PACCARin tehokkain 530 hevosvoiman (390 kilowatin) MX-13 -moottori.

90-vuotisjuhlavuoden mallia on saatavana vain rajoitettu 250 ajoneuvon erä. Saatavilla on vetoauto 4×2-vetotavalla (FT) ja 6×2-vetotavalla (FTG). Jokaisella ajoneuvolla on oma yksilöllinen numeronsa, joka näkyy sekä ohjaamon koristeellisissa sisätiloissa että erityisessä valaistussa DAF-logossa, joka näkyy, kun ovi on avoinna.

Yksilöllinen ja silmiinpistävä ulkomuoto

DAF:n ”Vuoden 2018 kansainvälisen kuorma-auton” yksilöllisestä erikoismallista on saatavilla kolme houkuttelevaa metallivärivaihtoehtoa: Anniversary Black, Rouge Flamme ja Jamaica Blue. Siniset tai punaiset väriliuskat etusäleikössä ilmaisevat XF:n 90-vuotisjuhlavuoden mallin ainutlaatuisuutta. Käsityönä valmistettu versio DAF:n kuuluisasta, historiallisesta logosta on ylpeästi esillä kuorma-auton nokassa sekä sivuilla ja ohjaamon takaosassa.

Huippulaadukkaat ominaisuudet

DAF:n yksilöllisessä 90-vuotisjuhlavuoden mallissa on erittäin laadukkaita ominaisuuksia. Ohjaamo on ilmajousitettu Super Space Cab -ohjaamo, jonka kaikki ulkoiset osat ovat samaa väriä ohjaamon kanssa. Varustukseen kuuluvat muun muassa LED-ajovalot, kattoikkunat, sumu- ja kulmavalot, katon ilmanohjaimen sivusuojilla, sivusuojat (4×2) ja Alcoan alumiinivanteet. Äänitorvet on kiinnitetty ohjaamon kattoon.

Yksilölliset sisätilat

Ainutlaatuisesti viimeistellyissä, huippumukavissa sisätiloissa on yksilöllisiä ominaisuuksia, kuten kohokuvioitu historiallinen DAF-logo Xtra Leather -ilmaistuimien niskatuissa. DAF:n klassinen logo löytyy myös ovien koristeliuskoista, kuljettajan paneelista sekä huippuluokan radio-navigaattorijärjestelmästä.

Lisäksi sisätiloissa on nahkaiset istuimet, nahkaiset käsinojat ja ovipaneelit. Myös ohjauspyörässä on nahkaisia yksityiskohtia. Varustukseen kuuluu myös ilmastointi, kattoon asennettu pysäköintijäähdytin, TruckPhone-puhelinjärjestelmä, mikroaaltouuni, DAF:n uudistettu jääkaappi alemman sängyn alla sekä DAF Night Lock -yölukko.

Ylellinen lahjasetti

Jokaisen 90-vuotisjuhlavuoden mallin mukana tulee myös numeroitu ylellinen lahjasetti. Settiin kuuluu täyttä nahkaa oleva matkakassi, tyylikäs takki nahkayksityiskohdilla, DAF Waterman -kynä yksilöidyssä nahkalaatikossa, nahkainen luottokorttilompakko ja DAF:n pääsuunnittelijan Bart van Lotringenin signeeraama piirros 90-vuotisjuhlavuoden mallista.

Hub van Doorne

“Kehittäessään kuorma-autojaan Hub van Doorne keskittyi teknologiaan, toiminnallisuuteen ja kuljettajien ajomukavuuteen”, sanoo DAF Trucksin puheenjohtaja Preston Feight. ”Huippuluokkaa oleva 90-vuotisjuhlavuoden malli kunnioittaa hienon yhtiömme perustajaa.”

Lue seuraavaksi