Uutiset

Kuljetuskalusto

JOAB investoi isosti

JOAB voi hyvin ja tekee tänä vuonna liikevaihtoennätyksensä, yli puolimiljardia Ruotsin kruunua. Sen myötä yritys lisää päällirakenteiden asennuskapasiteettia investoimalla siihen 50 miljoonaa. Se on yrityksen suurin yksittäinen investointi koskaan.

”Toimitusaikamme on kasvanut liian pitkäksi ja sen seurauksena yrityksemme johto on tehnyt nopean päätöksen vastatakseen asiakkaidemme odotuksiin kapasiteetin kasvattamiseksi ja asennusaikojen lyhentämiseksi”, sanoo JOAB:n toimitusjohtaja Peter Olsson.

Nyt rakennettavat asennustilat sijaitsevat lähellä JOAB:n pääkonttoria Göteborgissa. Uudet 3.000 neliön tilat valmistuvat keväällä 2016 ja henkilökuntaan palkataan lähes 20 uutta alan ammattilaista. Kaikkiaan JOAB:n palveluksessa on 240 henkilöä ja yritys toimittaa tänä vuonna yli 1.000 yksikköä.

Rakennusprojektin ”kulmakivet” ovat turvallisuus, työviihtyvyys ja tehokkuus.

”Tällä investoinnilla varmistamme tulevaisuuden asennuskapasiteettitarpeemme useaksi vuodeksi eteenpäin ja samalla suunnitelmamme investoida 700 miljoonaa vuoteen 2020 mennessä alkaa täyttyä. Olemme samalla vahvistaneet organisaatiotamme niin sisäisillä kuin ulkoisilla panostuksilla. Nyt meillä on mielestäni alan paras kilpailukyky”, päättää Peter.

JOAB investoi juuri kahteen hitsausrobottiin, jotka on asennettu tuotevalmistusosastolle. Asennuskapasiteetin kasvattaminen oli seuraava luonnollinen askel ja näin JOAB on hyvin valmis seuraavien vuosien haasteisiin. JL

Kuvassa on JOAB:n toimitusjohtaja Peter Olsson.

Lue seuraavaksi