Uutiset

Kuljetuskalusto

IVECO TOPCARE – ensimmäinen premium-tukipalvelu kuljettajille

Iveco Topcare

IVECO on lanseerannut alan ensimmäisen nopean toiminnan korjaus- ja vieraanvaraisuuspaketin: IVECO TOPCARE. Ivecon liitettävyyttä hyödyntävä premium-tukipalvelu on suunniteltu tukemaan asiakkaita odottamattoman huoltotilanteen sattuessa, saamaan ajoneuvon mahdollisimman nopeasti takaisin tielle ja huolehtimaan kuljettajasta, jos ongelman ratkaiseminen vaatii enemmän aikaa.

Tämä ensiluokkainen palvelu on ainutlaatuinen kuljetusalalla.

Kyseessä on uusin askel brändin kuljettajakeskeisessä vallankumouksessa, joka alkoi Iveco S-Wayn lanseerauksella vuonna 2019. Se hyödyntää edistynyttä liitettävyyttä tarjotakseen kaluston omistajille ihanteellisen liiketoimintaratkaisun ja kuljettajalle täydellisen matkakumppanin. Iveco vahvistaa entisestään sitoutumistaan kuljettajayhteisöön, ja on viimeisten kolmen vuoden aikana ottanut käyttöön tuotteita ja palveluita, joiden tarkoituksena on parantaa kuljettajien jokapäiväistä elämää tien päällä turvallisuuden, mukavuuden ja liitettävyyden suhteen.

”Topcare-palvelun myötä Iveco osoittautuu jälleen edelläkävijäksi laajan, asiakkaan tarpeiden mukaan luodun palveluvalikoimansa innovoijana. Vahvan kuljettajakeskeisen lähestymistapamme sekä digitaalisen ja liitettävyysajattelumme pohjalta suunnittelimme ensiluokkaisen tukipalvelun. Sen avulla varmistamme, että kuljettajat ja kaluston omistajat voivat olla rauhallisin mielin autojen ollessa tien päällä. Haluamme, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi Ivecon kanssa kaikissa tilanteissa. Tästä syystä suunnittelimme all inclusive -palvelun, joka takaa edistyneiden järjestelmien avulla nopeat ja ketterät toiminnot, maksimoi ajoneuvon käyttöajan ja liiketoiminnan tuottavuuden sekä huolehtii kuljettajasta myös odottamattomissa tilanteissa”, kertoo Iveco Finland Oy:n Country Sales Manager Tuomas Virén.

Iveco Topcare

Koska Ivecon laaja yli 1 800 palvelupisteen verkosto eri puolilla Eurooppaa on valmis auttamaan asiakkaita 24/7, asiantuntijatuki on aina lähellä kuljettajaa ja ajoneuvo saadaan nopeasti takaisin tielle. Ajasta ja paikasta riippumatta Iveco saa ajoneuvon liikkeelle mahdollisimman nopeasti, mikä parantaa kaluston omistajan liiketoiminnan tuottavuutta.

Jos vikaantuminen pakottaa kuljettajan pysähtymään korjaamoon poikkeuksellista huoltoa varten, liitettyjä ajoneuvoja koko ajan seuraava Iveco-valvomo saa välittömän hälytyksen, joka asettaa korkeimman prioriteetin ajoneuvon vian ratkaisemiselle.

Nopea osien toimitus käynnistyy automaattisesti ja pätevät vianetsinnän asiantuntijat ryhtyvät toimiin seisonta-ajan minimoimiseksi ja pitävät sinut aina ajan tasalla korjaustilanteesta.

Jos korjaus kestää odotettua kauemmin ja kuljettaja on kaukana kotoa, Iveco Topcare tarjoaa hänelle tarpeen mukaan erilaisia vieraanvaraisuuspalveluja, kuten ateria-, hotelli-, kuljetus- ja pysäköintipalveluja. Näin varmistetaan kuljettajan mukavuus odotuksen aikana. Mielenrauhan takaamiseksi myös lääketieteellistä hoitoa on tarjolla aina kiireettömien terveysongelmien sattuessa.

Iveco Topcare sisältyy Ivecon vakiohuolto- ja korjaussopimukseen (2XL ja 3XL) Ivecon liitetyillä raskailla S-WAY-ajoneuvoilla.Lue seuraavaksi