Uutiset

Kuljetuskalusto

Avoimien ovien päivät Jyväskylässä ja Seinäjoella VAK:n ja Hiabin yhteistyön merkeissä

VAK laajentaa määrätietoisesti huoltoverkostoaan

VAK Oy on viime vuosina määrätietoisesti laajentanut ja monipuolistanut huolto- ja korjaamotoimintojaan sekä verkostoaan, johon tällä hetkellä kuuluu neljä toimipistettä Vahdon lisäksi. Nämä toimipisteet ovat: Lapinlahti (1998), Espoo (1987), Seinäjoki (1991), Jyväskylä (2007) ja Vahdon uusi huoltokorjaamo (2008). Seuraava toimipiste avataan Tampereelle syksyllä 2010. Kaikki nämä huoltopisteet toimivat VAK Huoltopalvelut Oy:n alaisuudessa jälkimarkkinointipäällikkö Juha-Matti Ruuskasen vetäminä.

Kuljetuskaluston määrän kasvaessa myös kattavien huoltopalvelujen tärkeys kasvaa ja asettaa paineita päälirakenteiden valmistajille. Tähän haasteeseen VAK on vastannut panostamalla kattavaan ja monipuoliseen huoltoverkostoon. Asiakas saa kaikki tarvitsemansa palvelut saman katon alta.

Kuljetuskaluston huollot, korjaukset, varaosat ja tekninen apu

VAK:in kaikissa toimipisteissä huoltopuoli on kasvanut taantumasta huolimatta. Tulevaisuuden huoltokonseptissa ennakoiva huolto ja ennakkohuolto-ohjelmien tarjoaminen asiakkaille tulevat vähentämään kaluston korjauskustannuksia ja seisokkiaikoja. VAK huolehtii asiakkaan kanssa yhdessä päälirakenteiden huolloista (huoltotarrat), jolloin kalusto pysyy kunnossa ja työt sujuvat. Uusien päälirakenteiden mukana VAK:lta lähtee asiakkaalle nykyään aina käyttöohjeet ja varaosaluettelo, mikä varmistaa osaltaan tuotteen toimivuuden ja oikeiden varaosien tilaamisen.

Korjaamopuolella VAK on todella monipuolinen. VAK:in korjaamoilla tehdään ammattitaidolla ja lyhyillä toimitusajoilla erilaiset muutostyöt, perävaunujen alustatyöt, runko- ja korikorjaukset sekä kolarikorjaukset. Myös sähkö- ja hydrauliikkatyöt sekä jarrutyöt (A-jarruluvat) onnistuvat kaikissa toimipisteissä.

Kuljetuskaluston lisälaitteiden, kuten perälautanostimien, lämmittimien ja kylmäkoneiden asennukset ja huollot kuuluvat VAK:in palveluihin, samoin kuin nosturien ja takalaitanostimien tarkastukset ja määräaikaiskatsastukset. Myös perävaunujen katsastukset hoituvat VAK:in toimesta.

Cargotec-yhteistyön myötä VAK:in kaikki toimipisteet toimivat kaikkien Hiab-tuotteiden, kuten Hiab, Multilift, Focolift, Moffett, Loglift ja Jonsered -tuotteiden huoltopisteinä.

Perävaunujen vuokrauspalvelu toimii VAK:in kaikissa toimipisteissä laajempien huoltotoimenpiteiden ja korjaustöiden ajaksi tai tilapäisen lisäkaluston tarpeeseen.

Kattava varaosavarasto ja varaosamyynnin uudelleen kanavoiminen takaavat VAK:in ja Hiab:in tuotteille toimintavarmuuden. Toki VAK:in huoltopisteistä löytyy varaosia myös muihin tärkeimpiin merkkeihin.

Asianmukaiset ja monipuoliset huolto- ja korjaamopalvelut tarjoaa asiakkaille ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta kahdessa vuorossa kaikissa VAK:in toimipisteissä. Myös tekninen apu VAK:in ja Hiab:in tuotteisiin löytyy vaikkapa soittamalla lähimpään VAK:in huoltopisteeseen.

Lue seuraavaksi