Uutiset

Konepajateollisuus

WFL Millturn Masentian edustukseen

Pohjoismainen työstökoneiden jälleenmyyjä Masentia Oy on aloittanut yhteistyön WFL Millturn Technologies GmbH kanssa. Masentia on edustanut WFL:ä pitkään Ruotsissa ja Tanskassa ja nyt myyntisopimus koskee myös Suomea.

WFL Millturn Technologies on itävaltalainen vaakakaraisten monitoimisorvien valmistaja. Kuva EMO-messuilta.

WFL Millturn Technologies tunnetaan korkealaatuisten vaakaraisten monitoimisorvien valmistajana ja modernin lastuamisteknologian edelläkävijänä. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Linzissä, Itävallassa, ja sen palveluksessa työskentelee yli 400 alan ammattilaista.

Kiinnitä kerran, koneista valmiiksi

WFL Millturn Technologiesin monitoimikoneet suunnitellaan alusta lähtien ajatuksella: kiinnitä kerran, koneista valmiiksi. Koneisiin on siitä syystä lisätty ominaisuuksia, joita varten on yleensä tarvittu useita erikoiskoneita. Optioihin kuuluvat tavanomaisten sorvauksen, jyrsinnän ja porausten lisäksi mm. ainetta lisäävät laser-tekniikat ja -karkaisu, hammastukset, syvän reiän poraukset, kappaleiden mittaaminen uusilla tekniikoilla ja hionta.

WFL toimittaa koneiden mukana usein myös koko prosessin, joka sisältää työstöohjelman, kiinnittimet, työkalut ja niihin tarvittavat työstömenetelmät. Yhtiön menetelmäosastolla työskentelee kymmeniä menetelmäsuunnittelijoita toteuttamassa asiakaskohtaisia toimituksia. WFL toteuttaa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti tarvittavan automaation kappaleiden automaattista käsittelyä varten.

Pohjoismainen organisaatio

Masentia Oy on osa pohjoismaista työstökoneorganisaatiota, jonka pääkonttori sijaitsee Tanskassa, Odensessa, ja jonka toinen toimipaikka on Ruotsissa, Värnamossa. Masentia edustaa korkeatasoisia työstökoneiden valmistajia ja panostaa pitkäaikaiseen yhteistyöhön sekä asiakasuhteissa että päämiestensä kanssa. Yhtiö on alunperin perustettu v. 1964 Tanskassa ja sen palveluksessa on nykyisin 75 työntekijää.

Masentian päätuotteita ovat asiakaskohtaisesti räätälöidyt työstökoneet, niiden huollot ja varaosapalvelut sekä tekninen tuki. Masentian markkina-alue kattaa Tanskan, Ruotsin, Suomen ja Norjan alueet ja siellä toimivat kehittyvät teollisuusyritykset, joista suurimman asiakasryhmän muodostavat konepajasektorin yhtiöt.

Lue seuraavaksi