Uutiset

Konepajateollisuus

Uusia tuotteita Maanterän koneosastolle

Maanterä on laajentanut konepuolen tuotevalikoimiaan uusilla tuoteryhmillä.

Uutuuksina ohjelmassa ovat Kingslandin lävistyskoneet, Anmasin pesukoneet ja pesujärjestelmät sekä Modulan pientavaravarastot.

Kingsland-lävistyskoneet

Kingsland on erittäin hyvin myös Suomessa tunnettu konevalmistaja. Valmistajalta mallistoon kuuluvat yksi- ja kaksipäiset lävistyskoneet moneen tarpeeseen. Jatkossa Maanterältä löytyvät siis Kingslandin koneet, varaosat ja tarvikkeet. Valmistajan koneet tunnetaan laadukkaasti valmistettuina ja tuki toimii erinomaisesti.

Modulan pientavaravarastot

Monissa yrityksissä mietitään tilojen riittävyyttä, eri materiaalien hallintaa sekä turvallisuutta. Maanterä on panostanut viimeisen vuoden aikana voimakkaasti erilaisiin varastointiratkaisuihin.

Modula on italialainen pientavaravarastoihin erikoistunut yritys. Valmistajan kautta on mahdollista saada laaja valikoima varastojärjestelmiä erilaisten yritysten erilaisiin tarpeisiin. Modulan referenssiasiakaslista ympäri maailman on vakuuttava, ja valmistaja on näin osoittanut olevansa todella varteenotettava vaihtoehto alallaan.

Modulan tuoteperhe täydentää Maanterän varastointiratkaisujen valikoiman kattamaan lähes kaikki varastointitarpeet. Jo ennestään Maanterä edustaa Remmertin pitkän materiaalin, lavojen sekä levymateriaalien automaattivarastoja sekä Böckelt Towerin manuaalisia ratkaisuja niin ikään pitkän materiaalin, lavojen ja levymateriaalien varastointiin.

Anmasin-pesukoneet

Isojen ja pienten kappaleiden pesemiseen tarkoitetut Anmasin pesukoneet ovat laadukkaita ja moderneja koneita ja täydentävät Maanterän mukaan mahdollisuuksia tarjota asiakkailleen aina parhaiten soveltuvia pesuratkaisuja jo valikoimissa olleiden Mafacin koneiden lisäksi. Anmasin valikoima on laaja kattaen ultraäänipesukoneet, rumpupesukoneet, tunnelipesukoneet, pesulinjat, pyöriväkoriset pesukoneet sekä asiakaskohtaiset ratkaisut. www.maantera.fi

Lue myös: Scantoolin koneet Maanterän edustukseen

Lue seuraavaksi