Uutiset

Konepajateollisuus

Uudet toimitilat MTC Flextekille

MTC Flextekin rakennuttaa uudet toimitilat Pirkkalaan. Tampereen läntisen ohitustien varteen Pirkkalan Linnakallion alueelle rakennetaan parhaillaan uutta hallia, joka valmistuu vielä tämän vuoden aikana.

Uusi toimitila kohoaa Pirkkalaan Tampereen läntisen ohitustien varrelle.

Noin 700 neliön tilat pitävät sisällään toimiston lisäksi huollon tilat ja 200 neliön showroomin, jonka tarkoituksena on esitellä koko MTC Flextekin tarjontaa: showroomissa tulee olemaan esillä erilaisia työstökoneita, robottisoluja, oheislaitteita sekä huollon palveluita. Tilaa hyödynnetään myös koulutustarkoituksessa ja siellä järjestetään vuosittain erilaisia asiakastapahtumia. Tavoitteena on saada asiakkaita tutustumaan MTC Flextekin tuotteisiin ja palveluihin ja vahvistaa MTC Flextekin kokonaistarjoajan asemaa.

 
Alihankinnan After-Messut pidettiin Fastemsin tiloissa Tampereen Lahdesjärvellä.

 
 

Alihankinnan aikaan MTC Flextek, Fastems ja Veho järjestivät omaa tapahtumaa teemalla Alihankinnan After-Messut Fastemsin tiloissa Tampereen Lahdesjärvellä. After-Messuja pidettiin kahtena iltapäivänä messujen aikana.

”Näiden tilaisuuksen ideana on tarjota rentohenkinen pikalatausmahdollisuus kuulumisten vaihtoon messujen jälkeen ennen asiakkaidemme omia iltatapahtumia”, kertoi Mauri Kautto MTC Flextekiltä.

Henkilökuntaa oli paikalla niin MTC Flextekiltä, Fastemsilta kuin Veholtakin ja toki ajankohtaista konetarjontaa tarkastelussa. Lisäksi oli mahdollisuus tutustua Fastemsin tiloihin tehdaskierroksilla. (KH)

Video Fastemsilta:

Lue seuraavaksi