Uutiset

Konepajateollisuus

Tuplamessut uudella formaatilla

Uusi Teollisuus -messut järjestettiin yhdessä Advanced Engineering by Easyfairs -tapahtuman kanssa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 20.-21.3. Tapahtumakokonaisuuteen tutustui kahden päivän aikana yhteensä 1 457 messuvierasta. Mukana oli 110 näytteilleasettajaa.

Tietoiskutyyppistä sisältöä. HT Laserin toiminnasta kertoi yleisölle Advanced Engineeringin lavalla Sanna Teiskonen.

Uusi Teollisuus järjestettiin nyt ensimmäisen kerran ja tapahtuma kokosi yhteen kolme teollisuuden toimialaa. Asiantuntijat johdattivat uusimpiin teollisuuden ja työelämän ilmiöihin sekä esittelivät tuotannon ammattilaisille kohdennetusti kunnossapidon, työturvallisuuden ja teollisuuden palveluita.

Nyt kolmatta kertaa järjestetty Advanced Engineering kokosi yhteen valmistavaa teollisuutta palvelevat ratkaisuja. Sen keskeisinä teemoina olivat 3D, älykkäät materiaalit ja teollisuus 4.0.

Kaksoismessutapahtuma pidettiin hieman perinteisestä poikkeavalla formaatilla. Näyttelyiden lisäksi painopiste oli vahvasti ajankohtaisessa tietoiskutyyppisessä sisällössä ja ajankohtaispuheenvuoroissa.

Uuden Teollisuuden ja Advanced Engineeringin yhteinen tapahtuma-alue Tampereen Messu- Urheilukeskuksen E-hallissa, kymmenet asiantuntijapuheenvuorot sekä Lounge- ja Co-Working -tilat mahdollistivat niin ohjelman seuraamisen, asiakastapaamiset ja verkostoitumisen kollegoiden kanssa kuin etätöidenkin tekemisen.

Uusi Teollisuus Stagen tarjontaa olivat case-esimerkit Suomen teollisuudesta. Keynote-puhujat pureutuivat esimerkiksi työelämän muutokseen ja tekoälyn tuomiin mahdollisuuksiin teollisuudessa. Advanced Engineeringin ohjelmassa oli niin ikään yli 20 asiantuntijapuheenvuoroa.   

Uusi Teollisuus järjestetään seuraavan kerran keväällä 2021. 

Uusi Teollisuus -tapahtuman näyttely esitteli kohdennetusti kunnossapidon, työturvallisuuden ja teollisuuden palveluita.
Advanced Engineering kokosi yhteen valmistavaa teollisuutta palvelevat ratkaisuja. Sen keskeisinä teemoina olivat 3D, älykkäät materiaalit ja teollisuus 4.0. 
Näytteilleasettajia oli yhteensä 110. Matti Metsähonkala ja René Silander olivat esittelytöissä Metecnon osastolla Advanced Engineering- tapahtumassa. 
Messuja hallin täydeltä. Uusi Teollisuus ja Advanced Engineering -messut Tampereella Messu- Urheilukeskuksen E-halliin.

Lue seuraavaksi