Uutiset

Konepajateollisuus

Teollisuusmessut Pohjanmaalle

Ensi toukokuussa Pohjanmaa saa oman teollisuuden messutapahtuman, kun Seinäjoella järjestetään ensi kertaa Pohjanmaan Teollisuus 2019. Yhden päivän mittainen ammattitapahtuma niputtaa yhteen Pohjanmaan maakuntien teollisuuden yrityksiä, asiantuntijoita ja ajankohtaisaiheita.

Teollisuuden messutapahtumaa on Pohjanmaalle toivottu.

”Voisi sanoa, että vihdoinkin tämän kaltainen kokonaisuus on nyt toteutumassa”, kertoo järjestävän tahon Pohjanmaan Expon toimitusjohtaja Jukka Hakala

”Ensi keväänä toukokuussa järjestetään Seinäjoella näyttely, joka on uudenlainen teollisuuden kohtaamispaikka. Tapahtumaa on alueelle odotettu, sillä Pohjanmaa on teollisuusvaltainen alue ja etenkin teknologia-, metalli- ja konepajateollisuuden asema Pohjanmaalla on vahva”, Hakala sanoo.

”Tiivis ja tehokas paketti”

Pohjanmaan Teollisuuden sisällössä näkyvät mm. metalli- ja konepajasektorin koneet ja laitteet, sopimusvalmistus, uudet teknologiat, IoT sekä 3D-tulostus. Niin ikään alueen tutkimusta, kehitystä ja koulutusta sekä liikenteen ja logistiikan teemoja ja palveluita esitellään.

Luvassa on tiivis päivän mittainen kokonaisuus.

”Tarkoituksenamme on koota tehokas paketti, joka tarjoaa napakkana kokonaisuutena läpileikkauksen seudun teolliseen osaamiseen.”

”Toteutamme näytteilleasettajille valmisosastot, joihin on helppo tulla esittelymateriaali mukanaan ja tehdä tehokas työpäivä osastolla. Myös messuvieraan kannalta kokonaisuus on helposti lähestyttävä. Tapahtuma on ennakkoon rekisteröityneille maksuton”, kertoo Hakala.

Pohjanmaan Expo on järjestänyt alueella messutapahtumia jo 30 vuoden ajan. Kuva Pohjanmaan Expon arkisto.

Yhdessä kumppanien kanssa

Pohjanmaan Teollisuuden tapahtumapaikkana on Seinäjoki Areena, ja ajankohta 15.5. Kokonaisuuden toteuttaa alueella jo 30 vuoden ajan erilaisia messu- ja verkostoitumistapahtumia järjestänyt Pohjanmaan Expo yhteistyössä kumppaniensa kanssa. Niitä ovat Into Seinäjoki, Concordia, Kosek Kokkola, Merinova Technology Center sekä Vaasan seudun Kehitys Vasek.

Lisäksi yhteistyössä ovat mukana Pohjanmaan kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, Keski-Pohjanmaan Yrittäjät, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät sekä Österbottens Företagarförening.Näyttelypaikkojen myynti uuteen tapahtumaan aloitettiin syyskuun lopulla ja samoihin aikoihin avattiin myös omat verkkosivut www.pohjanmaanteollisuus.fi -osoitteeseen.

”Kannattaa varmistaa oma paikka ajoissa. Osastomyynti tapahtumaan käy vilkkaana”, kannustaa Jukka Hakala.

Lue seuraavaksi