Uutiset

Konepajateollisuus

Prima Industrie esittää: [email protected]

Prima Industrie on julkistanut uuden digitaalisen kanavan. Sen tarkoituksena on tarjota tapahtumia, konedemoja, webinaareja, esityksiä ja kursseja ja olla verkon kautta lähellä asiakkaita kaikkialla maailmassa.

Laserien ja ohutlevyntyöstöjärjestelmien sekä teollisuuslaitteiden elektroniikkakomponenttien valmistaja Prima Industrie S.p.A. viestii maailmanlaajuisesta hätätilasta huolimatta olevansa lähellä asiakkaitaan, mutta samalla turvallisuusohjeet huomioiden. Uusi digitaalinen [email protected] -kanava viestii asiakkaille eri puolille maailmaa paikallisista rajoituksista huolimatta.

Prima Industrien mukaan kanava tarjoaa laajan skaalan palveluita: livetilaisuuksia kuten tapahtumia, konedemoja, webinaareja, esityksiä ja koulutuksia sekä konsernin tuotteiden live-esittelyjä, ja lisäksi ”tilauksesta” sovittuja livestriimauksia eri sisällöillä.

Suora yhteys teknologiakeskuksiin

Uusi työkalu on integroitu Prima Industrien perinteisempiin viestintäkanaviin ja sen avulla voidaan luoda mm. suora yhteys teknologiakeskuksiin Italiassa, Suomessa, Kiinassa ja USA:ssa.

”Olemme nyt valmiita uuteen alkuun askel askeleelta ja katsomme tulevaisuuteen luottavaisina. Haluamme yhä innokkaammin ja nopeammin ottaa käyttöön uusia huippumoderneja työkaluja ja olla aina lähellä asiakkaitamme, ”Next To You”, kommentoi Ezio Basso, Prima Industrien toimitusjohtaja.

[email protected] on ratkaisumme uuteen kestävään alkuun. Unohdamme teknologiakeskustemme maantieteelliset etäisyydet ja muut esteet ja toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi kaikista maailmankolkista ja mihin vuorokauden aikaan tahansa”.

Virtuaalisten tuote-esittelyjen lisäksi [email protected] järjestetään lähiaikoina kaksi livetapahtumaa, jotka on tarkoitettu globaalille yleisölle ja järjestetään siksi kahteen otteeseen päivän aikana, jotta asiakkaat eri aikavyöhykkeiltä pystyvät osallistumaan.

Ensimmäinen Open House -tapahtuma järjestetään 14. toukokuuta aiheenaan Prima Powerin järjestelmät. Livetapahtumassa esitellään koneiden ja valmistuslinjojen toimintoja sekä ohjelmistoratkaisujen mahdollisuuksia reaaliaikaisesti Seinäjoen näyttelytiloista.

Toukokuun 28. päivänä järjestetään virtuaalinen avoimien ovien päivä, jossa esitellään kaikkia Prima Powerin ja Prima Additiven ratkaisuja. Tilaisuudessa esitellään konsernin koko tuotevalikoima teollisuuden laserjärjestelmistä ohutlevyntyöstökoneisiin sekä ainetta lisäävään teknologiaan. Kansainvälisessä tapahtumassa Prima Industrien johto kertoo konsernin innovaatioista ja teknologisista saavutuksista.

Prima Industrien mukaan asiakastuki on erittäin tärkeä asia tässä hankalassa tilanteessa ja sekä kaupallisten aktiviteettien (erityisesti videoetäyhteyksin) että huoltopalveluiden jatkuvuus asiakkaille halutaan varmistaa. Kansainvälinen verkosto yli 80 maassa takaa tehokasta kenttätukea, jonka toteutus arvioidaan aina tapauskohtaisesti työntekijöiden turvallisuus huomioiden. Tämän lisäksi voidaan tarjota laaja valikoima jo vakiintuneessa käytössä olevia etähuoltopalveluita, sekä puhelimitse että etäyhteyksin. Näitä ovat mm. Industry 4.0 -ratkaisut tuotantokoneiden tehokkuuden maksimoimiseksi Big Datan avulla sekä innovatiiviset IoT-teknologiat ja lisätyn todellisuuden (AR) sovellukset.

Lue seuraavaksi