Uutiset

Konepajateollisuus

Pohjoismaiden suurin hitsaustapahtuma

Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen parhaillaan sijoittuva messukokonaisuus tarjoaa kävijöilleen ajankohtaisnäkymiä koneistuksen ja levynkäsittelyn maailmaan ja on samalla iso hitsausalan kokoontuminen. Nordic Welding Expo on Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma. NWE:ssä hitsataan SM-tasolla saakka, sillä nuoret ovat kisanneet hitsauksen SM-kilpailua messuilla tiistaista lähtien.

Hitsausta livenä. Benjamin Gartmann demosi alumiinin hitsausta keskiviikkona A-hallissa Fronius-hitsauslaitteiden maahantuojan Pronius Oy:n osastolla.

Seitsemättä kertaa järjestettävä Nordic Welding Expo tarjoaa läpileikkauksen hitsausalan nykytuotteista ja innovaatioista sekä tuoretta tietoa alan palveluista, kehityksestä sekä koulutuksesta.

Hitsauksen tuotteet ja teemat näkyvät Tampereen kokonaisuudessa monipuolisesti. Nordic Welding Expon näyttelyssä on mukana noin yhdeksänkymmentä alan toimijaa. Sen lisäksi hitsauksen teemat näkyvät tietoiskuissa, seminaareissa ja muissa alan tapahtumissa paikan päällä.

Suomen Hitsausteknillinen yhdistys järjestetään messujen yhteydessä jälleen myös ammatillista perustutkintoa suorittaville nuorille hitsauksen SM-kilpailut. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen messuvieraat pääsevät seuraamaan kolmipäiväisiä kisoja sujuvasti, sillä kisapaikka on pääaulassa sisäänkäynnin vieressä.

Viime tiistaina alkanut Konepaja 2018/NWE jatkuu Tampereella vielä tänään torstaina 22.3. Mm. hitsauksen SM-kisojen palkinnot jaetaan.

Kaikkiaan Konepaja/NWE -kokonaisuudessa on näytteilleasettajia noin 270.

Koneita esittelyssä. Kaikkiaan messukokonaisuudessa on mukana noin 270 näytteilleasettajaa.

Lue seuraavaksi