Uutiset

Konepajateollisuus

Pohjanmaan Teollisuus Seinäjoella

Uusi teollisuuden ammattitapahtuma Pohjanmaan Teollisuus järjestetään Seinäjoki Areenassa 15.5. Tapahtuma koostuu näyttelystä, asiantuntijapuheenvuoroista, paneelikeskusteluista ja tietoiskuista.

Yksipäiväisessä tapahtumassa sopimusvalmistajat, alihankkijat ja konevalmistajat esittelevät palveluitaan, ammattitaitoaan ja uusia innovaatioita. Tapahtuman sisältöä ovat mm.  mm. sopimusvalmistajat, uudet teknologiat, IoT, 3D-tulostus, tietotekniikka, CAD ja CAM, digitalisaatio ja automaatio, koneäly, teollisuuden koneet, laitteet ja robotiikka, tutkimus, kehitys ja koulutus, liikenne ja logistiikka sekä laadun hallinta ja palvelut.
Päälavan avauspaneelissa esiintyvät Wärtsilän teknologiajohtaja Hannu Mäntymaa, ABB:n johtaja Harri Mykkänen, Rauma Marinen toimitusjohtaja Jyrki Heinimaa sekä Finn-Powerin hankintajohtaja Tero-Jussi Teppo keskustelevat teemasta Puoli miljardia jaossa – ota osasi. Moderaattorit ovat Pohjanmaan kauppamarin toimitusjohtaja Juha Häkkinen ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtaja Pertti Kinnunen.

Päälavan paneelikeskustelussa ovat mukana Siemensin toimitusjohtaja Janne Öhman, Gambit Labsin Relations Manager Mari Huuhka, Wapicen toimitusjohtaja Pasi Tuominen, RD Velhon teknologiajohtaja Lassi Sutela ja Biit Oy:n Chief Oparation Officer Kati Lehmuskoski. Paneelin vetää Into Seinäjoen yrityskehityspäällikkö Tapio Seppä-Lassila. Teemana on Digitalisaatio ei ole IT-projekti.

Digilana tietoiskuja on luvassa iltapäivällä teemalla Hyöty digitalisaatiosta.

Pohjanmaan Teollisuuteen on ilmoittautunut huhtikuun loppuun mennessä lähes 150 näytteilleasettajaa. Tapahtumaan sisäänpääsy on maksuton. www.pohjanmaanteollisuus.fi

Lue seuraavaksi