Uutiset

9.12.2019

Ohjelmistotalot yhdistyvät

Ideal PLM (Ideal Product Data, Suomi), Summ Systems Ab (Ruotsi, Norja ja Tanska) ja Pro-Step OÜ (Viro) ovat julkistaneet yritystoimintojensa yhdistymisestä.

Ideal PLM, Summ Systems ja Pro-Step yhdistyvät. Kuvassa vasemmalta Alo Saks (Pro-Step OÜ), Indrek Kiolein (Pro-Step OÜ), Terho Valtonen (Ideal PLM), Dick Nyström (Summ Systems AB) ja, Antti Knuuttila (Ideal PLM).

Ideal PLM yhdistyy Summ Systems AB:n ja Pro-Step OÜ:n kanssa osakevaihdolla ja yhdistynyt liiketoiminta jatkaa Ideal PLM Group -brändin alla.

Yhdistynyt yritys on Siemens Digital Industries Softwaren kumppani Pohjoismaiden ja Baltian maiden alueella ja toimikenttää ovat elinkaaren hallinta (Product Lifecycle Management, PLM), valmistuksenohjaus- ja suunnitteluratkaisut (Manufacturing Operations Management, MOM) ja teollisen internetin ratkaisut.

Yhdistyneen Ideal PLM Groupin mukaan palvelut ja ratkaisut tarjoavat kokonaisvaltaista strategiaa digitalisoitumiseen ja sen toteuttamiseen. Tavoitteena on tukea asiakasta menestymään muutoksessa ja kykyä tukea asiakasta pitkällä tähtäimellä.

Ideal PLM on toiminut Siemens Digital Industries Softwaren strategisena kumppanina vuodesta 1992 lähtien. Kokemusta on yli 150 PLM-projektista eri toimialoilta kattaen kokonaisvaltaisesti palvelut, kuten konsultoinnin, käyttöönoton, koulutuksen ja tuen. Vuonna 2018 liikevaihto oli 11.7m€m, ja työntekijöitä yli 80.Toimipaikat ovat Vantaa (pääkonttori), Tampere, Oulu, Vaasa, Seinäjoki ja Linköping. 

Summ Systems on pohjoismaalainen toimittaja sekä Siemens Digital Industries Softwaren strateginen kumppani tuotannon ohjelmistoratkaisuissa, ja toimii pääasiassa konepaja-, energia, auto- ja kuljetusväline-, prosessi-, puolustusväline- ja terveysteknologiateollisuudessa. Summ Systems on aloittanut toimintansa 2013 ja toimipaikkoja on Ruotsissa (Linköping, Sandviken ja Göteborg), Norjassa (Oslo/Sandvika) ja Tanskassa (Roskilde). Työntekijöitä on 23 henkilöä.

Pro-Step on toiminut vuodesta 1997 lähtien. Tarjoama kattaa suunnittelun sovellukset, ohjelmistot, laitteet ja konsultoinnin pitkällä CAD/CAM- ja PLM-ratkaisukokemuksella.

Lue seuraavaksi