Uutiset

Konepajateollisuus

Mobiilianalyysiohjelma voiteluöljyille

ExxonMobil on lanseerannut uuden mobiilipohjaisen palvelun käytetyn öljyn analysointiin. Uuden palvelun avulla toimijat voivat tunnistaa kaluston viat ennen niiden toteutumista ja välttää ylimääräisiä huoltoja.

 

Uusi palvelu virtaviivaistaa käytetyn öljyn analysointiprosessia näytteen keräämisestä lopulliseen raportointiin.

Uusi Mobil Serv Lubricant Analysis on aiemman Signum-palvelun korvaava työkalu laitteistojen asianmukaisen ja luotettavan toiminnan takaamiseksi. Kun käytetyn öljyn analysointiohjelmaa seurataan säännöllisesti, pystytään parantamaan laitteiston luotettavuutta, vähentämään huoltokustannuksia ja ylimääräistä joutoaikaa, parantamaan laitteiston kestävyyttä sekä vähentämään voiteluaineen kulutusta. Se voi myös pidentää öljynvaihtovälejä, mikä osaltaan parantaa turvallisuutta vähentämällä tarvetta käsitellä koneita.

Palvelu on suunniteltu virtaviivaistamaan käytetyn öljyn analysointiprosessi näytteen keräämisestä lopulliseen raportointiin. Käytössä oleva scan and go -teknologia ja QR-koodit tekevät käytetyn öljyn näytteiden toimittamisen ExxonMobilin öljyanalyysilaboratorioon helpoksi asiakkaalle. Asiakkaat voivat tarkastella tuloksia ja mukautettuja suosituksia mobiili- tai tablettilaitteilla pilvipohjaisen sovelluksen avulla. Tietoja voi myös tarpeen mukaan jakaa muille.

Uuden palvelupaketin ansiosta voidaan myös luopua etiketeistä ja paperitöistä, mikä mahdollistaa näytteenoton aikatauluun ja tuloksiin liittyvän reaaliaikaisen kommunikoinnin. Asiakkaat voivat kuitenkin edelleen hallita ja arvioida raportointiaan myös manuaalisesti.

Mobil Serv Lubricant Analysis -ohjelmaa voidaan käyttää millä tahansa mobiililaitteella.

Uusi palvelu on jo käytettävissä. Aikaisemmin Signumiin rekisteröityneet käyttäjät ja heidän analyysihistoriansa on automaattisesti siirretty uuteen ohjelmaan.

Lue seuraavaksi