Uutiset

Konepajateollisuus

MEP Prodmacin edustukseen

Metallin sahavalmistajan MEP:n maahantuonti ja edustus Suomessa on siirtynyt 1.5. alkaen Prodmac Oy:lle. MEP on italialainen valmistaja, jonka tuotepalettiin kuuluu laaja valikoima pyörö- ja vannesahoja.

MEP on maailmalla ja myös meillä Suomessa tunnettu sahavalmistaja, jonka tehdas sijaitsee Italian niemimaan keskiosassa Marchen alueella. Yritys on suunnitellut ja valmistanut metallisahoja vuodesta 1964, ja nykyisen tuotevalikoimaan kuuluvat pyörö- ja vannesahat niin manuaali-, puoliautomaatti-. kuin automaattiversioinakin. 

Tällä hetkellä yrityksen tuotannossa työskentelee noin 110 henkilöä. Koneita yritys laskee toimittaneensa toimintansa aikana maailmalle yli 150 000 yksikköä.

Prodmac edustaa Suomessa ennestään sahavalmistaja Behringerin tuotteita. Prodmacin toimitusjohtajan Mika Koivuniemen mukaan MEP-sahat ovat tervetullut lisä Prodmacin palettiin.

”Tämä yhteistyö täydentää portfoliotamme. MEP ja päätuotteemme Behringer sopivat hyvin saman katon alle, sillä ne palvelevat eri kohderyhmiä”, toteaa Koivuniemi.

MEP-sahojen myötä Prodmacille siirtyi myös MEP-tuotteiden kanssa pitkään toiminut Petri Ravanne. Hänelle on kertynyt kokemusta MEP-sahoista jo 12 vuodelta, joten tuotetuntemus on vahva.

Ensimmäiset MEP-laitteet saapuivat toukokuussa Prodmacin tiloihin, missä niihin on mahdollisuus tutustua.

Lue seuraavaksi