Uutiset

Konepajateollisuus

Markforged Metal X 3D livenä 3D-vallankumouspäivässä

Vossi on ottanut teknologianäyttelyssään demokäyttöön Markforgedin Metal X 3D-metallitulostimen. Amerikkalaisvalmistajan uutuuskone on yhdessä Mark Two-mallin kanssa live-esittelyssä Vossin toimitiloissa järjestettävässä 3D-vallankumouspäivässä 12.3.

Markforged Metal X 3D ja pienempi Markforged Mark Two ovat mukana Vossin teknologianäyttelyssä ja ensi viikoilla järjestettävässä 3D-vallankumouspäivässä Tampereella.

Markforged Metal X 3D on pursotusteknologiaan perustuva pöytämallin 3D-metallitulostin, joka tulostaa metallijauhetta, vahaa sekä polymeeriä sisältävää nauhamaista metallifilamenttia. Tulostuksen jälkeen komponentit pestään sidosaineen irrottamiseksi ja lopuksi sintrataan uunissa.

Markforged Mark Two on pöytämallinen 3D-komposiittitulostin, jolla voidaan tulostaa alumiinia lujempia osia edullisesti ja nopeasti mm. pitkästä hiilikuidusta.

Vossi järjestää 12.3. toimitiloissaan 3D-vallankumouspäivän, jossa Markforgedin 3D-tulostimet ovat esillä livetarkastelussa ja vieraat pääsevät tulostamaan niillä omia kappaleitaan. Lisäksi päivän ohjelmassa on runsaasti ajankohtaisesityksiä 3D-tulostuksen alueella toimivilta tai alueen palveluja tarjoavilta yrityksiltä.

Lue seuraavaksi