Uutiset

Konepajateollisuus

Kuuden päivän koneshow

Työstökonetapahtuma EMO käynnistyy Hannoverissa kesäkauden jälkeen eli 16. syyskuuta. Uutta alan kone- ja laitetarjontaa on laajasti esillä Hannoverin messualueella kuuden päivän ajan 16.-21.9.

Maailman keskeisimpänä alan konetapahtumana pidetyssä EMO:ssa esittäytyy koko metallin konesektori, ja erityisesti lastuavien koneiden puolella se on maailmanmitassa keskeinen uutuuksien esittelyareena. Myös esimerkiksi ainetta lisäävään valmistukseen, robotiikkaan ja Teollisuus 4.0 -teemoihin liittyen on mukana runsaasti tarjontaa.

Teemansa puolesta Hannoverin EMO-tapahtuma painottaa tällä kerralla mm. älykästä teknologiaa ja tulevaisuuden tuotantoa, ja mm. Teollisuus 4.0:n teemat korostuvat.

Hannoverin messualue on laaja ja EMO-näyttelyalaakin on yli 180 000 neliömetriä ja halleja näyttelyn käytössä 17, joten ennakkosuunnittelu kannattaa.

EMO:n taustaorganisaatio on CECIMO (European Committee for Cooperation of the Machine Tool Industries) ja järjestävä taho Saksan työstökonevalmistajien organisaatio VDW (Verein Deutscher Werkzeugmaschinen) yhteistyössä Deutsche Messen kanssa.

Hannoverissa EMO järjestettiin viimeksi kaksi vuotta sitten, syksyllä 2017. Tuolloin tapahtumassa esittäytyi yli 2226 näytteilleasettajaa ja tapahtumassa vieraili lähes 130 000 näyttelyvierasta yli sadasta maasta. (KH)

Lue myös: EMO 2017 kuvamateriaalia 1

Lue seuraavaksi