Uutiset

Konepajateollisuus

Koneistuksen uudet ulottuvuudet AMB:ssä

Älykkäämpi koneistus kilpailukykyisempään tuotantoon esittäytyy Vossin päämiesten osastoilla 18.-22.9. AMB-messuilla Stuttgartissa.

GROB esittelee messuilla uuden sukupolven 5-akselikeskuksia.

Saksalainen työstökonejätti GROB esittelee messuilla uuden sukupolven 5-akselikeskuksia, joiden älykäs rakenne mahdollistaa koneistuksen myös ylösalaisin, jolloin saavutetaan ylivoimainen lastunpoisto.

Koneet tarjoavatkin suurimman akselivapauden sekä huippudynaamisuuden, -tukevuuden ja -tarkkuuden erittäin kompaktissa koossa. Niissä yhdistyy kolme lineaariakselia ja kaksi pyöritysakselia (A=225° ja B=360°, jolla voi myös sorvata) yhtäaikaisella interpolaatiolla. Koneet on varustettu vaakasuuntaisella, kahdella johteella kuudesta kohtaa kiinteällä etäisyydellä tuetulla tukevalla karalla, pitkällä Z-liikkeellä ja nopealla kiekkotyyppisellä työkalunvaihtajalla. (Osasto 10/B11)

Fermatin tuotepaletti esittäytyy.

Fermatilta kilpailukykyä järeään koneistukseen

Tshekkiläinen avarrus- ja jyrsinkonevalmistaja Fermat esittelee koko ajan laajentuvaa tuotepalettiaan sekä kehittyviä ominaisuuksia. Suomessakin suositusta avarruskonepaletista lattiamallin avarruskoneiden karahalkaisijat ovat 130-160 mm, Y-liikettä on saatavissa 2-10 m sekä 4000×4000 mm pyöröpöydälle kantavuutta on saatavissa jopa 100 tonnia.

Pöytämallin koneet alkavat 100 mm karahalkaisijoista aina 160 mm, X-liikettä 1250-6100 mm, Y-liikettä on saatavissa 1250-4000 mm sekä pyöröpöydälle kantavuutta 50 tonniin asti. Yritys valmistaa myös portaali- ja pitkäjyrsinkoneita sekä CNC-pyöröhiomakoneita aina työkappalekoon Ø 1000 mm, pituus 6000 mm ja paino 5000 kg. (9/D74)

Uutta älykästä ohjauskäyttöliittymää sekä uusia konemalleja esitellään EMCO:n osastolla.

Sorvauskeskuksia kaikkiin tarpeisiin

Vossin päämiehillä on laaja kattaus sorveja lähes kaikkiin tarpeisiin. Itävaltalainen sorvaus- ja työstökeskusvalmistaja EMCO esittelee uutta älykästä ohjauskäyttöliittymäänsä sekä uusia konemalleja. Yritys toimii vahvasti autoteollisuuden kanssa ja se pysty tarjoamaan pitkälle asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. (10/E51)

Italialainen Biglia esittelee sorvauskeskuksiaan, joissa yhdistyvät huippuominaisuudet, suuri tehokkuus sekä kilpailukykyinen hinta. (6/C70)

Itävaltalainen Weingärtner esittelee järeitä monitoimisorveja. (6/B52)

”Sovi kanssamme tapaaminen messuilla, jotta voimme valjastaa viimeisimmät teknologiat kilpailukyvyksenne”, liiketoiminnan kehitysjohtaja Marko Vossi kannustaa. www.vossi.fi/amb

Lue seuraavaksi