Uutiset

Konepajateollisuus

Kemppi avaa robottihitsauksen osaamiskeskuksen Kiinaan

Kemppi vahvistaa robotisoidun hitsauksen liiketoimintaansa ja vauhdittaa kasvuaan Aasiassa avaamalla uuden robotisoidun hitsauksen osaamiskeskuksen Kiinaan. Osaamiskeskus tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja ja palveluita integraattoreille ja loppuasiakkaille. Kempin hitsausneuvojat auttavat asiakkaiden hitsaussovellusten optimoinnissa ja tarjoavat kokonaisvaltaista hitsauskoulutusta.

Pekingissä sijaitseva Kempin robotisoidun hitsauksen osaamiskeskus on varustettu Kempin robottihitsausjärjestelmillä, jotka on integroitu tunnettujen robottivalmistajien perinteisten (non-hollow wrist) ja hitsauslaitteille suunniteltujen (hollow wrist) robottien kanssa.

“Robottihitsaus ja Aasia ovat molemmat Kempin strategisia fokusalueita. Kempin ensimmäiset toimitukset Kiinaan tapahtuivat jo 1980-luvun loppupuolella ja Kemppi on viime vuosien aikana investoinut merkittävästi robotisoitujen hitsausratkaisujen kehittämiseen. Robotisoidun hitsauksen osaamiskeskus on luonnollinen askel tärkeiden ja nopeasti kasvavien Kiinan ja Kaakkois-Aasian markkinoiden entistä paremmassa palvelemisessa”, sanoo Hannu Jokela, Vice President APAC and Export Sales, Kemppi Oy. “Paikallinen asiantuntijuus on avaintekijä Kempin liiketoiminnassa,” hän jatkaa.

A7 MIG Welder -järjestelmä on integroitu vetävään MIG-hitsauspolttimeen, jota tyypillisesti käytetään alumiinihitsauksessa.

Osaamiskeskuksessa on laaja valikoima Kempin robotisoidun hitsauksen laitteita ja tunnettujen robottivalmistajien robotteja. Vierailijat pääsevät näkemään A7 MIG Welder, KempArc Pulse 450 ja KempArc SYN 500 -hitsausratkaisut toiminnassa. He voivat tarkastella Wise-prosessien avulla saatavia tehokkuusetuja ja hitsauslaatua käytännössä sekä kokeilla kuinka helppoa ja aikaa säästävää A7 MIG Welder -järjestelmän käyttäminen selainpohjaisen käyttöliittymän avulla on.

Kempin robotisoidun hitsauksen osaamiskeskus sijaitsee Kempin Kiinan tytäryhtiön tiloissa Pekingissä.

Lue seuraavaksi