Uutiset

Konepajateollisuus

Kääntöterälaatu vahvoille, lämmönkestäville materiaaleille

Seco Tools on tuonut markkinoille MP2050-kääntöterän, jonka sitkeys ja kulutuskestävyys on optimoitu lujien, lämmönkestävien materiaalien tehokasta työstämistä varten.

Alun perin erityisesti energiasektorille turbiinisiipien valmistukseen kehitetty kääntöterälaatu soveltuu myös erinomaisesti ilmailualan sovelluksiin ja helpottaa esimerkiksi austeniittisen ja martensiittisen ruostumattoman teräksen sekä titaanin jyrsintää.

Pinnoituksen täysin uusi perusaine ja jälkikäsittely parantavat MP2050:n lämmönkäsittelykykyä lastuamisvyöhykkeellä sekä estävät tehokkaasti lastujen kiinnitarttumista ja materiaalin kertymistä lastuamissärmään. Tämä parantaa prosessin vakautta ja ennustettavuutta. Pinnoituksen perusaineen luotettavuus ja kulutuskestävyys takaa erinomaiset tulokset epävakaissakin työstöolosuhteissa, kuten epäjatkuvassa lastuamisessa, pitkissä ulottumissa ja heikoissa kiinnityksissä. Lisäksi kääntöterälaatu pienentää työkalukustannuksia pidentämällä työkalun käyttöikää ja mahdollistaa lastuamisarvojen kasvattamisen erityisesti kuivatyöstössä.

MP2050-sarjaa on saatavana pyöreinä kääntöterinä kokoluokissa 10, 12, 16 ja 20. Saatavana on myös suuren syötön kääntöteriä, Turbo-, Square 6™- ja Square T4 -nurkkajyrsinteriä sekä Double Octomill -tasojyrsinteriä. www.secotools.com

Lue seuraavaksi