Uutiset

Konepajateollisuus

Index Traub -uutuudet messuesittelyssä

Index Traubilla on esittelyssä kaksi uutuutta Konepaja-messuilla Tampereella. Osastolla on esillä 2 konemallia 100 m² ständillä. Index-Traubin teemoina messuilla ovat uusien tuotteiden lisäksi digitaalinen tuotanto, joustavuus, energiatehokkuus ja ympäristöasiat, eli teemat, jotka ovat tärkeitä ja kiinnostavat kaikkia.

Index G200 – sorvaus-/jyrsinkeskus tarkkaan ja joustavaan koneistukseen.

Seuraavat uutuudet ovat mukana Index Traubin osastolla:

Uusi TNL20 lyhyt- ja pitkäsorvaukseen

Traub esitteli keväällä Open Housessa TNL20 -sorvin, joka oli samalla pituussorvausautomaatti ja NC-sorvi. Tätä sorvia saa sekä 9-akselisena, että 11-akselisena mallina.

Traub TNL 20-11 -koneella voidaan työstää jopa 4 työkalulla samanaikaisesti.

Koneen työstötila on avara ja ergonominen ja tukevarakenteinen runko takaavat erityisen hyvät työstöarvot tankohalkaisija-alueella alle 20 mm.

Koneella voidaan ajaa jopa 4 työkalulla samanaikaisesti. Koneen toiminta on toteutettu ilman hydrauliikkaa. Tilantarve on pieni ja kone voidaan varustaa robottisolulla, joka on integroitu koneen runkoon. Uusi TNL20 soveltuu monipuolisten tanko-osien koneistukseen yhdellä asetuksella.

Index G200 sorvaukseen ja jyrsintään

Index G200 koneessa on kaksi revolveria alhaalla ja yksi revolveri/jyrsinyksikkö ylhäällä, joka on käännettävissä 360 astetta. Joustava valmistustapa sopii monimutkaisten ja vaativien kappaleiden koneistukseen yhdellä asetuksella yhdessä koneessa alusta loppuun. Index G200 soveltuu sorvauksen ja jyrsinnän lisäksi, mitä erilaisimpiin työstöihin kuten esim. hiontaan, hammastuksen tekoon, kanuunaporaukseen ja sisäpistoon. Kone sopii parhaiten monimutkaisten ja mittatarkkojen osien valmistukseen, joissa tarvitaan sorvauksen lisäksi paljon jyrsintää ja porausta.

Suomalainen miehitys on messujen ajan paikalla. www.index-traub.fi (Osasto E620).

Lue seuraavaksi