Uutiset

Konepajateollisuus

Hyundai-Wia laajentaa toimintaansa Saksassa

Eteläkorealainen työstökonevalmistaja Hyundai Wia on avannut uuden teknologiakeskuksen Saksan Russelhaimiin. Tämä uuden ”Tech Cuben” avajaisia vietettiin tämän vuoden helmikuussa.

Hyundai-Wia Tech Cube teknologiakeskuksen avajaisia vietettiin helmikuussa. Teknologiakeskus on vastaus eurooppalaisten asiakkaiden tarpeisiin.

Konevalmistaja seuraa suurta suunnitelmaansa: ”Haluamme olla yksi Euroopan johtavista konevalmistajista”, sanoo Hyundai Wia Corporationin toimitusjohtaja Kyung Bae Kim Tech Cuben avajaisissa.

Miksi Tech Cube?

Tech Cube on Hyundai Wian mukaan selkeä signaali Euroopan markkinoille. Euroopan asiakkaat tarvitsevat parhaan huollon, varaosapalvelut, koulutuksen sekä teknisen tuen. Uudet tilat ja sinne sijoitetut resurssit antavat tälle tavoitteelle parhaat mahdolliset edellytykset. Panostuksella toimintaansa Hyundai Wian aseman konevalmistajana odotetaan Euroopan alueella vahvistuvan.

Kolmikerroksinen Tech Cube on noin 5500 m2 kokoinen rakennus, johon on keskitetty näyttely- ja

demotilan lisäksi huolto- ja varaosatoiminnot. Yli 1000 m2 varaosavarastossa on noin 41 000 artikkelia.

Tavoitteena on taata asiakkaille varaosat mahdollisimman lyhyellä toimitusajalla. 500m2 kokoisessa näyttelytilassa kaikki esillä olevat koneet ja laitteet ovat virroissa ja esiteltävissä samoin kuin käytettävissä niin koulutukseen kuin kappaleiden testiajoihinkin.

Kolmikerroksinen noin 5500m2 kokoinen teknologiakeskus pitää sisällään näyttely- ja demotilan lisäksi huolto- ja varaosatoiminnot.

Maahantuontia pitkin perintein

Yli sata vuotias Machinery Oy on toiminut Hyundai-Wian työstökoneiden maahantuojana Suomessa jo vuosien ajan.

Kokemusta ja asiantuntemusta koneista löytyy perinteisten konetoimituksien lisäksi myös niiden

asennuksesta ja huollosta.

”Tarjoamme asiakkaalle kokonaisvaltaista palvelua aina koneen asiakkaan tarpeet huomioivasta räätälöinnistä koneen asennukseen sekä huoltopalveluihin saakka. Uusi Tech Cube tuo Hyundai-Wian koneet lähemmäksi Suomen asiakkaita ja on jokaiselle loistava mahdollisuus päästä katsomaan koneita ennen ostopäätöksen tekemistä”, kommentoi toimialajohtaja Kari Pirttilä uuden teknologiakeskuksen avautumista.

Lue myös: Uutta plasmaleikkaustekniikkaa Raumalle

Lue seuraavaksi