Uutiset

Konepajateollisuus

Haas Automation laajentaa tuotantoaan

Haas Automation on laajentamassa merkittävästi tuotantoaan Yhdysvalloissa. Kalifornian Oxnardin tehdasta laajennetaan, ja lisäksi yritys suunnittelee uuden tehtaan rakentamista toiselle paikkakunnalle.

Haas vastaa kysynnän kasvuun. Yksityiskohta uutuusmallista UMC-1000.

Tuotannon laajennuksella yritys vastaa kasvaneeseen kysyntään markkinoilla. Oxnardissa toimiva tehdas Kaliforniassa toimii yrityksen mukaan täydellä tuotannolla, ja ennätysmyynti vaatii lisäkapasiteettia.

Yhtiö tutkii parhaillaan eri paikkoja eri puolilla maata ja on tehnyt tarjouksen teollisuustontista Hendersonissa Nevadassa. Lopullinen päätös tehdään lähiaikoina, ja toiminnassa uusi tehdas voisi olla vuonna 2023.

Haasin Oxnardin työstökonetehtaalla on tällä hetkellä 1300 kokopäiväistä työntekijää. Oxnardin laajennuksen myötä henkilökunnan määrän arvioidaan nousevan lähivuosina kahteen tuhanteen.

Oxnardin tehtaan lisäksi Haasilla on tehtaat Concordissa ja Pohjois-Carolinan Kannapolisissa, joihin sijoittuvat myös NASCAR-kilpailuryhmä, Formula 1 -kilpailuryhmä ja autoteollisuuden tuulitunneli.

Haas Automation on perustettu vuonna 1983 sen perustaja ja toimitusjohtaja on Gene Haas. Yritys valmistaa CNC-työstökoneita ja niiden oheislaitteita.

Lue seuraavaksi