Uutiset

Konepajateollisuus

FSP:n uuden Raahen yksikön tuotanto käynnistyy

FSP Finnish Steel Painting Oy:n uusi pintakäsittelylaitos Raahessa avataan tuotannolle heinäkuun alussa. Raahen alueen asiakkaat ja sidosryhmät pääsivät tutustumaan FSP:n uuteen laitokseen jo kesäkuulla.

Uusi Raahen yksikkö on FSP:n suurin pintakäsittelylaitos. Suihkupuhdistus- ja märkämaalauspalveluja tarjoava laitos on yli 900 neliön suuruinen, ja siellä voidaan käsitellä yli 80 metrin pituisia tuotteita. Maalaamo huomioi tarkasti myös ympäristötekijät toiminnassaan.

Teollisuuden pintakäsittelyä, siihen liittyviä lisäarvo- ja asiantuntijapalveluita tarjoava FSP Finnish Steel Painting Oy on alallaan Pohjoismaiden suurin ja Euroopassakin yksi merkittävimmistä toimijoista.

FSP:llä on pintakäsittelylaitoksia, projektitoimintaa ja henkilökuntaa viidessä Euroopan maassa. Vuonna 1964 perustetun yrityksen liikevaihto oli noin 23 miljoonaa euroa vuonna 2016. FSP avasi keväällä pintakäsittelylaitoksen myös Lappeenrantaan, kun Outotec ulkoisti pintakäsittelytoiminnot Pohjoismaiden suurimmalle alan yritykselle. Yhteistyösopimus pitää sisällään happopeittaus- ja maalaamotoiminnot, joiden palveluita FSP tarjoaa myös muille Lappeenrannan seudun asiakkaille

Lue seuraavaksi