Uutiset

Konepajateollisuus

EMO Hannover syyskuussa

Työstökonetapahtuma EMO kerää metallin ammattilaisten huomion Hannoveriin 18-23. syyskuuta. Kuusipäiväinen näyttely esittelee alan toimijat ja tuoreet innovaatiot laajalla kattauksella.

Kuva: Deutsche Messe

EMO on joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma, ja nykyisin tärkeimpänä pidetty alan konenäyttely maailmassa. Tapahtuma on pitkään järjestetty rotaatiolla Hannover-Hannover-Milano, ja näistä kokonaisuuksista Saksan EMO-tapahtumat ovat Milanon vastaavia selvästi kookkaampia.

EMO:ssa esiintyy hyvin laajasti koko metallin konesektori, ja erityisetsi lastuavien koneiden puolella se tutusti on keskeinen uutuuksien esittelyareena.

EMO:n taustaorganisaatio on CECIMO (European Committee for Cooperation of the Machine Tool Industries) ja järjestävä taho Saksan työstökonevalmistajien organisaatio VDW (Verein Deutscher  Werkzeugmaschinen) yhteistyössä Deutsche Messen kanssa.

Edellinen Hannoverin EMO järjestettiin vuonna 2013. Tuolloin tapahtumassa esittäytyi yli 2100 näytteilleasettajaa ja tapahtumassa vieraili yli 140 000 näyttelyvierasta yli sadasta maasta.

Lue seuraavaksi