Uutiset

Konepajateollisuus

Automaatiota Blechexpossa

LVD esittelee uutta teknologiaa, automaatiota ja Teollisuus 4.0 -valmiita tuotteita marraskuun Blechexpossa. Esimerkiksi automaattista Dyna-Cell-taivutussolua, ToolCell-särmäyssolua automaattisella työkalunvaihtajalla varustettuna, nopeaa Electra 10kW -kuitulaserleikkauskonetta ja Cadman-ohjelmistoa esitellään.

Dyna-Cellin osat ovat Dyna-Press Pro -servosärmäyspuristin ja Kuka-robotti. 

Dyna-Press Pro on nyt saatavana mukautettavalla Easy-Form Laser-taivutusjärjestelmällä taivutustarkkuuden varmistamiseksi. Robotti on varustettu LVD:n patenttia odottavalla tarttujalla, jonka avulla kappaletta voidaan taivuttaa kolmelta sivulta ilman uudelleenkiinnitystä. Koska yksi tarttuja käy kaikkiin sovelluksiin, tuotanto on jatkuvaa ja keskeytymätöntä. 

Kompakti Dyna-Cell mahdollistaa pienten ja keskisuurten osien automaattisen taivutuksen erikokoisina sarjoina nopeudella 25 mm sekunnissa. Mukana on älykäs ohjelmointitoiminto solun nopeaa ja helppoa ohjelmointia varten. Valmistajan mukaan Dyna-Cell noudattaa ns. 10-10 -sääntöä: 10 minuuttia taivutus- ja robottiohjelman CAM-valmisteluun ja 10 minuuttia asemointiin ja sen jälkeen ensimmäisen osan taivutus. Tuotanto Dyna-Cellilla voi olla miehittämätöntä tai miehitettyä.

ToolCellin automaattinen työkalunvaihtaja ja työkaluvarasto lisäävät taivutuksen tuottavuutta. Patentoitu Easy-Form -taivutusjärjestelmä ja kulmanvalvonta takaa halutun kulman ensimmäisestä taivutusoperaatiosta. (KH) (Halli 1/1713).

Lue myös: LVF vahvistaa järjestelmätarjontaansa

Lue seuraavaksi