Uutiset

Konepajateollisuus

Aurea Steel keskittyy raskaaseen sarjaan

Konepajatoiminta Kankaanpäässä saa jatkoa, kun uusi Aurea Steel Oy Ab aloittaa toimintansa.

Aurea Steel Oy Ab on uusi suomalainen kasvuhakuinen konepajayhtiö, jonka pääomistaja on Pöytyän Koneistuspalvelu Oy (PKP). Aurea Steel ja PKP muodostavat yhdessä kilpailukykyisen konepajaryhmän, Aurea-ryhmän, joka tarjoaa teollisuusasiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua. Tuotantotilaa on yhteensä 13.000 m2 yhdistettynä yli 100 t nosto- ja konekapasiteettiin.

Yhtiö keskittyy raskaaseen ja keskiraskaaseen hitsaavaan ja koneistavaan valmistukseen ja kokoonpanovalmistukseen. Erikoisosaamistamme on osavalmistus, levy- ja hitsaustyöt,
lämpö- ja pintakäsittely, koneistaminen ja kokoonpano. Aurea Steelin visio on olla parhaiten menestyvä pohjoismainen konepajayritys ja haluttu yhteistyökumppani.

”Haluamme vastata asiakasvaatimuksiin kehittämällä toimintaamme ja olla osa asiakkaittemme parhaita verkostoja. Asiakkaamme edustavat meri- ja offshore-, energia-, kaivos-, paperi- ja sellu-, kuljetus- ja puolustussektoria. Useat asiakkaistamme toimivat Pohjoismaissa ja laajemmin kansainvälisillä markkinoilla”, sanoo Antti Sätilä.

Lue myös: Karusellisorvi järeää kapasiteettia lisäämään

Lue seuraavaksi