Uutiset

Autot

Yksilöllisyyttä retkeilyautoluokkaan – EAV täyttää asiakkaan tarkimmatkin toivomukset

EAV on helsinkiläinen yksityinen autojen ja veneiden myyntiin erikoistunut yritys, jonka toiminta perustuu korkeaan palvelun tasoon sekä asiakastoiveiden yksityiskohtaiseen täyttämiseen mittatilausperiaatteiden mukaisesti. EAV pystyy hyvien kansainvälisten kontaktiensa kautta räätälöimään asiakkaalle tarkoin hänen vaatimuksiinsa soveltuvan ajoneuvon kustannustehokkaaseen hintaan. Yksilöllisyys korostuu erityisesti hyötyajoneuvoluokassa ja EAV:n mittatilaustyönä valmistetut retkeilyajoneuvot ovatkin löytäneet suomalaisen asiakaskunnan hyvällä menestyksellä.

EAV:n yritysmyynnistä vastaava Jesse Sirkiä kertoo yhtiön myyvän vuodessa runsaasti hyötyajoneuvoja, joista lähes kaikki tuodaan yksilöllisten tilausten perusteella Euroopasta maahan. Luonnollisesti EAV:n Puotilan kaupunginosassa meren rannalla sijaitsevassa toimipisteessä on myös aina muutaman varastoauton valikoima, jonka kautta yhtiön tarjontaan on helppo tutustua. Viime aikoina suosituiksi ovat tulleet EAV:n retkeilyautoiksi rekisteröidyt ajoneuvot, joiden tyylikkyys ja monikäyttöisyys täyttävät vaativimmankin autoilijan toiveet.

Retkeilyautot uniikeilla yksityiskohdilla

Yli 20 vuotta automyynnin parissa toiminut Sirkiä kertoo, että ajoneuvon hankintaprosessi EAV:n kautta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi, taloudelliseksi sekä turvalliseksi. ”Meillä on erinomaiset suhteet autovarusteluja Crafter- tai Sprinter-malleihin suorittaviin tehtaisiin ja pystymme täyttämään asiakastoiveet hyvin tarkoin. Tilausautomme ovat jo valmiiksi erittäin kattavasti varusteltuja ja niissä on myös automaattivaihteistot sekä malliston tehokkaimmat moottorivaihtoehdot, asiakkaan tehtäväksi tuleekin lähinnä valita haluttu väri sekä sopivin pituus. Tähän kun lisätään lähes sadan lisävarusteen luettelo, josta asiakas voi valita mieluisensa mausteet, täyttää valittu ajoneuvo varmasti asiakkaan korkeimmatkin kriteerit. Laajasta varustelusta huolimatta toimitusaika on ainoastaan noin 10-12 viikkoa”, kertoo Sirkiä.

Varustelun taso on EAV:n ajoneuvoissa erittäin korkea ja huomio kiinnittyy pientenkin yksityiskohtien tarkkuuteen ja viimeistelyn huolellisuuteen. ”Esimerkiksi kankaiden saumat ovat tyylikkäitä, valomaailma on upea ja kilpailutason äänentoisto täyttää vaativimmankin hifistin toiveet. Hyvien suhteidemme ansiosta myös yksittäiset asiakastoiveet voidaan esittää tehtaalle ja hyvin usein ne myös onnistutaan toteuttamaan”, korostaa Sirkiä. 

Turvallinen kokonaisratkaisu

EAV:n kautta hankittu retkeilyajoneuvo on riskitön valinta, sillä ajoneuvojen tehdastakuu on luonnollisesti voimassa ja lisäksi retkeilyauton työn osuudella on kolmen vuoden oma takuu. ”Luotettavana yhteistyökumppanina meillä on tarjota asiakkaalle myös monipuoliset räätälöidyt rahoitusmahdollisuudet ja kauttamme on lisäksi saatavana niin rahoitus- kuin huoltoleasingratkaisut. Kaiken kaikkiaan olemme tehneet kaupankäynnin asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja hän voi antaa meidän hoitaa kaiken käytännössä avaimet käteen -periaatteella”, Sirkiä tiivistää.

Crafter EAV New Edition vastaa odotuksiin

Kesäkuun alussa EAV:lla oli esittelyautona Volkswagen Crafter 2,0 TDI 130 A upeana retkeilyautoversiona. Malli on luonnollisesti automaattivaihteinen ja tehoa moottorista löytyy 177 hevosvoimaa. Malli on rekisteröity viidelle henkilölle ja huomionarvoista on ajamiseen riittävä B-ajokorttiluokka. Auto on EAV:n eurooppalaisen yhteistyökumppanin varustelema ja lyhykäisesti sanoen Crafterissa on kaikki tarvittava ja hieman vielä lisää.

Turvallisuudesta vastaavat esimerkiksi ajonvakautusjärjestelmä, mäkilähtöavustin, led-ajovalot, pysäköintikamera sekä kaistavahti. Kuljettajan jaksamista helpottavat muun muassa vakionopeudensäädin, automaatti-ilmastointi, sähköpeilit, lämmitetty monitoimiohjauspyörä sekä joustoistuin hierontatoiminnolla. Matkustajien viihtyvyyden takaavat tyylikäs sisutus laadukkailla materiaaleilla, kosteus-, lämpö- ja äänieristys, mikrouuni, jääkaappi, täysimittainen sänky, tunnelmavalaistus, huippuluokan äänentoisto ja katon full HD -näyttö ja digiboksi. Ulkoisesti huomiota herättävät korinväriset puskurit ja kylkilistat, kromisarjat, kattospoileri, kylkiputket sekä 17 tuuman aluvanteet.

Varustelun kattavuudesta ja laadukkuudesta huolimatta ajoneuvon kokonaishinta säilyy kohtuullisena ja auto on myös alv-vähennykelpoinen. Crafterista sekä muista EAV:n retkeilyajoneuvoista sekä kaikista hyötyajoneuvoista kannattaa kysellä suoraan Jesse Sirkiältä, joka rakentaa mielellään asiakkaalle juuri hänen ammatti- sekä vapaa-ajan tehtäviinsä soveltuvan, järkihintaisen kokonaispaketin.

Lue seuraavaksi