Uutiset

Autot

Webasto on kesällä myös sisätilatuuletin

Webaston avulla ulkoilmaa voidaan puhaltaa ajoneuvon sisälle ennen matkaan lähtemistä. Näin läkähdyttävä kuumuus vaihtuu siedettävämpään ulkoilmaan. Aurinkoon parkkeeratun auton sisälämpötila saattaa Suomessakin nousta nopeasti jopa 70° C-asteeseen. Tuulettaminen helpottaa sekä matkustajien että lemmikkien oloa kesäkuumalla ennen matkaa.

Thermo Connectilla mukavan viileään autoon

Uuden Webasto ThermoConnectin avulla voidaan ohjata ulkoilman puhaltamista auton sisälle. ThermoConnect on lämmitinsovellus, jonka avulla auton sisälämpötilaa voi ohjata näppärien toimintojen avulla.  Uuden ja erittäin helppokäyttöisten toimintojen avulla Webastoa voi ohjata hetikäynnistys-toiminnolla tai suunnitella ajastintoiminnon avulla lämmittämään tai tuulettamaan juuri oikeaan aikaan. Myös auton viilentäminen ilmastoinnilla nopeutuu kun liikkeelle voi lähteä valmiiksi ulkoilmalla tuuletetulla autolla.

Hoida Webastoasi kesäisin – talvi ei enää yllätä autoilijaa

Webasto-lämmittimen toiminnan tarkastaminen on hyvä tehdä ennen syksyä. Keväällä ja kesän aikana hyvin huolta pidetty Webasto on toimintavalmis heti ilmojen viiletessä. Määräaikaishuollossa tehdyt tarkastukset sekä säännöllinen käynnistys pidentävät laitteen käyttöikää ja varmistavat toimintavalmiuden kun ilmat taas viilenevät.

Webaston käynnistäminen on suositeltavaa kesäaikaan, sillä kesälämpötilojen vaikutuksesta nykyiset polttoaineet saattavat haihtua polttoainelinjasta ja näin vaikeuttaa ensikäynnistystä kesäajan jälkeen. Hyvänä nyrkkisääntönä voidaan pitää lämmittimen käynnistämistä kerran kuukaudessa noin 10-15 minuutiksi kerrallaan. Erityisesti diesel-polttoaineen muuttuessa tankkausasemilla talvilaatuun, tulee Webasto käynnistää, jotta lämmittimen oma polttoainelinja saadaan täyteen pakkasta kestävää polttoainetta.

Webasto paras merkki tuoteryhmässä ”Ilmastointi ja lämmitys hyötyajoneuvoissa”

Saksan hyötyajoneuvoteollisuuden johtavat kaupalliset toimijat ovat valinneet Webaston vuoden parhaaksi brändiksi kategoriassa ” Ilmastointi ja lämmitys hyötyajoneuvoissa”. Katto- ja lämpöjärjestelmien valmistajana tunnettu Webasto sai ETM-kustantamon palkinnon nyt jo kahdettatoista kertaa peräkkäin. Webasto sai noin 60 prosenttia äänistä ja palkittiin voittajaksi korkeasta laadustaan ja käyttömukavuudestaan.

Lue seuraavaksi