Uutiset

Autot

Vuoden 2013 Caravan-alueet valittu

SFC-Etuniemi on valittu vuoden parhaaksi jäsenaluueksi. Kuva SFC Etuniemi

Karavaanarit ovat valinneet Onnelan Tuurista ja Hirvensalmella sijaitsevan SFC-Etuniemen Suomen parhaiksi leirintäalueiksi. Huomionosoitus on tunnustus pitkäaikaisesta ja tuloksekkaasta työstä karavaanareiden parhaaksi.

SF-Caravan ry nimeää vuosittain Vuoden Caravan-alueet jäsenäänestyksen perusteella. Äänestyksen lisäksi valinnassa huomioidaan alueiden suunnitelmallinen kehittäminen ja muu merkittävä toiminta leirintämatkailun hyväksi. Veljekset Keskinen Oy:n Tuurin kauppakeskuksen yhteydessä sijaitseva Onnela nimettiin parhaaksi yleiseksi leirintäalueeksi. Parhaaksi jäsenalueeksi nimettiin Hirvensalmella sijaitseva SFC-Etuniemi.

Vuoden Caravan-alueet julkistettiin Caravan Show -messujen avajaisissa Turussa 10.1.2014.

SF-Caravan ry:n palkintoraati yllättyi jäsenistön antamasta runsaasta ja myönteisestä palautteesta, joka kohdistui Alavuden Tuurissa sijaitsevaan, Veljekset Keskinen Oy:n yhteydessä sijaitsevaan Onnela-leirintäalueeseen. Onnelassa on 215 sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa, hyvät huoltotilat, uimaranta, sauna, lasten leikkipaikka ja tilaa myös koirien ulkoiluttamiseen. SF-Caravanin palkintoraati arvostaa, että kauppakeskuksen kehittämisen yhteydessä karavaanarit on huomioitu tärkeänä asiakasryhmänä, palvelujen käyttäjinä ja kauppakeskuksessa järjestettävien tapahtumien osallistujina. – Tasokkaan ja nykyaikaisen yöpymispaikan rakentaminen, palvelujen monipuolisuus ja positiivinen, rento palvelu ovat tehneet karavaanareihin suuren vaikutuksen. Onnela on ollut myös onnistuneesti julkisuudessa television Tuuri-ohjelmassa.

SFC-Etuniemi on ollut karavaanareitten suosima leirintäalue jo pitkään. Hirvensalmella Liekune-järven rannalla sijaitseva Etuniemi on matkailullisesti tärkeiden melonta- ja veneilyreittien varrella. Etuniemeä ylläpitää SF-Caravan Sisä-Savo ry. Ympärivuotisen leirintäalueen ylläpidossa vapaaehtoisen talkootyön osuus on suuri. Karavaanareitten palautteen mukaan aluetta arvostetaan mm. alueen lapsiystävällisen uimarannan, tasokkaiden palvelujen, vieraanvaraisuuden, tilaussaunan ja erittäin informatiivisten nettisivujen vuoksi.

Lue seuraavaksi